Een wijs man zei ooit: “Zomer: de periode waarin het te warm is om te doen waarvoor het in de winter te koud was.” Wij van SURFspot bekijken het allemaal wat positiever. De zomer: het is een periode waarin rokjesdag, een dagelijks terugkerend ritueel wordt. De tijd van het jaar waarin je zonder gêne jouw bluetooth speaker naast het zwembad op vakantie op vol vermogen de onverwoestbare zomerhit Toppertje!  van het illustere duo Guillermo & Tropical Danny mag afspelen. Ja de zomer heeft heel veel te bieden.

15 juni van dit jaar wordt de zomer nog een stukje mooier. Eindelijk is het moment daar dat je eindeloos kunt blijven internetten in Europa en dat gewoon op je eigen Nederlandse internetbundel.  Het gebruik van je bundel op je smartphone kent dan geen Europese grenzen meer kortgezegd: exit extra roamingkosten. Dit biedt natuurlijk heel veel mogelijkheden voor jou op vakantie. Jouw dagen in de zon worden dankzij onze eigen Neelie Kroes nu nog relaxter, makkelijker en vooral veel goedkoper. Zo kun je zonder extra kosten gebruik maken van: Google Maps, TripAdvisor, Uber en natuurlijk Tinder.

Vrijheid blijheid 

Mocht je de ware nog niet zijn tegengekomen, is de zomer de ideale tijd om jouw evenknie tegen het lijf te lopen. Van een kortstondige vlam aan de Costa del Sol tot de vrouw van je dromen in het land van de duizend meren. Ben je geen geboren Don Juan, dan is er natuurlijk altijd Tinder of Happn om je te helpen met de eerste stapjes. Als fervent Tinderaar weet ik als geen ander dat deze apps je telefoonbatterij leegzuigen. Gelukkig heeft SURFspot dé oplossing! Met een powerbank op zak om de batterij van jouw smartphone te voorzien van een energieboost. Zo blijf je actief in de wondere wereld van Tinder en Happn. Want op elk potje past een deksel.