Studeren in Groningen

Groningen is een echte studentenstad! Logisch dat jij ervoor hebt gekozen een opleiding te volgen in Groningen. Studeer jij aan de RUG, de Hanzehogeschool of het mbo in Groningen? Bij SURFspot bestel je jouw studiebenodigdheden het héle collegejaar voor een studentenprijs. Wij zijn de webwinkel zonder winstoogmerk. Daarom betaal jij als student in Groningen nooit teveel voor je software of hardware. 

Heb je al een studentaccount van je onderwijsinstelling ontvangen? Log dan in en bestel je nieuwe laptop, koptelefoon of softwarelicentie makkelijk en snel!

Inloggen SURFspot

Student in Groningen

25% van de inwoners van Groningen is student, en daar ben jij er één van! Niet voor niks wordt Groningen keer op keer uitgeroepen tot de leukste studentenstad van Nederland, er gaat immers niks boven (student in) Groningen (zijn) 

Er zijn in Groningen heel veel gezellige studentenverenigingen. Zo vind je hier de bekende en tevens oude studentenverenigingen Vindicat en Albertus, maar er zijn ook verenigingen met minder verplichtingen. Wil jij tijdens je studententijd lid worden bij een sportvereniging? Kijk dan bij ons overzicht van sportverenigingen in Groningen welke sporten je hier allemaal kan beoefenen. 

In de binnenstad van Groningen valt van alles te beleven. Ga lekker terrassen op de Grote Markt, eet wat in een van de leuke barretjes en restaurants en ga 's avonds dansen in een van de vele uitgaansgelegenheden van Groningen! Overdag kun je in Groningen heerlijk door de oude binnenstad struinen en de leukste winkeltjes spotten. Wil je Groningen eens op een andere manier bekijken? Check dan onze top 5 culturele hotspots van de stad! 

Het studentenleven in Groningen is interessant en gevarieerd. Maar naast alle verenigingsactiviteiten en kroegbezoekjes met vrienden en gezellige gedeelde maaltijden met huisgenoten moet er ook gestudeerd worden. En daar heb je goede studiebenodigdheden voor nodig. Gelukkig ben je daarvoor bij SURFspot aan het juiste adres. 

25% van de inwoners van Groningen is student, en daar ben jij er één van! Niet voor niks wordt Groningen keer op keer uitgeroepen tot de leukste studentenstad van Nederland, er gaat immers niks boven (student in) Groningen (zijn)! Het studentenleven in Groningen is interessant en gevarieerd. Maar naast alle verenigingsactiviteiten en kroegbezoekjes met vrienden en gezellige gedeelde maaltijden met huisgenoten moet er ook gestudeerd worden. En daar heb je goede studiebenodigdheden voor nodig. Gelukkig ben je daarvoor bij SURFspot aan het juiste adres.

Betaalbare laptops & smartphones voor studenten in Groningen

Alles gaat online, ook je studie. Je rooster checken, je studiegenoten mailen of je paper inleveren. Je hebt een laptop nodig. Of is een tablet misschien handiger? Bij SURFspot weten we raad! Onze klantenservice kan jou helpen met je studiebenodigdheden voor jouw opleiding in Groningen. Moet jouw nieuwe laptop Adobe Creative Cloud of IBM SPSS kunnen draaien? Geen probleem, wij laten je zien welke laptop geschikt is én nog draagbaar is in je rugzak.

Reis je liever licht? Een tablet of iPad is dan een goede keuze. Helemaal als je hem vooral nodig hebt om online te blijven en aantekeningen te maken in college. Een bijpassend toetsenbord erbij en jij bent good to go. Ook voor een nieuwe smartphone kun je terecht bij SURFspot. Zo blijf jij makkelijk in contact met je studie- en huisgenoten. Wil je wel graag een ander toestel, maar niet de hoofdprijs betalen? Kijk dan eens naar ons aanbod refurbished iPhones en Android smartphones. Kwaliteit voor een kleinere prijs!

Populaire hardware merken

Maak je studentenleven in Groningen betaalbaar

Het Groningse studentenleven is al duur genoeg, dan wil je niet teveel voor je software moeten betalen. Door onze afspraken met aanbieders krijg jij als Groningse student altijd een eerlijke prijs. Benieuwd wat andere studenten in Groningen nodig hebben voor hun studie? We hebben de populaire merken op SURFspot voor je op een rijtje gezet.

 • Microsoft Office is onmisbaar voor iedere student! Hoe ga je anders je verslagen typen, je presentaties maken of je datasets beheren? Ben je student aan de RUG of Hogeschool Noorderpoort? Dan kun je ook Microsoft Office 365 voor een studentenprijs!
 • Volg jij een opleiding in Groningen waar je Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere Pro, XD of Lightroom voor nodig hebt? Via SURFspot schaf je een Adobe Creative Cloud licentie aan met korting.
 • Vakken met statistiek en analyse zijn berucht, maar met de juiste software zul jij je er ook doorheen weten te slaan! Bij SURFspot schaf jij de benodigde licentie voor IBM SPSS of andere statistiek software aan voor een studentenprijs. Moet je voor je onderzoek interviews transcriberen? Kijk dan eens naar een licentie voor Amberscript.

 

Niet te vergeten! Bescherm je (nieuwe) laptop met antivirussoftware

Antivirussoftware is belangrijk om je laptop of computer te beschermen. Je moet er toch niet aan denken dat je harde schijf gegijzeld wordt door een ransomware virus, terwijl jij die deadline voor dat belangrijke project moet halen! Neem het zekere voor het onzekere en schaf goede antivirussoftware aan met studentenkorting. Populaire merken op SURFspot zijn Norton, McAfee en ESET.

 1. Toon alle

Voordelen van bestellen bij SURFspot?

 • Wij werken samen met onderwijsinstellingen in Groningen
 • Een eerlijk verhaal en een eerlijke prijs, wij zijn geen prijsstunter
 • Het héle collegejaar een goede deal
 • Altijd gratis bezorgd
 • Makkelijk besteld, snel in huis
 • Productadvies op basis van jouw wensen en situatie
 • Kennis en expertise op gebied van studiebenodigdheden
 • Met ons begin jij goed voorbereid aan je studie
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8,4 op Kiyoh

Heb je vragen?

Heb je vragen over hoe je moet inloggen of over de producten in de webwinkel? Of wil je graag meer weten over de producten jij nodig hebt voor je studie? Tussen 13.00 uur en 17.00 uur zit er een medewerker klaar om jouw vragen te beantwoorden in de chat. Of stuur een mailtje naar info@surfspot.nl.

Wij werken samen met onderwijsinstellingen in Groningen

SURFspot is dé webwinkel voor studiebenodigdheden als je gaat studeren in Groningen. Wij hebben namelijk geen winstoogmerk. Zo zorgen we ervoor dat jij als student in Groningen altijd een goede prijs betaalt. Wij kunnen jou verder helpen met wat je nodig hebt voor jouw opleiding in Groningen. We werken direct samen met de onderwijsinstellingen en zijn daarom goed op de hoogte van de ins and outs. Heb je vragen over de studiebenodigdheden die je nodig hebt voor jouw studie? Neem dan contact met ons op! Wij geven je advies op maat.

SURFspot is speciaal voor studenten

SURFspot is speciaal voor studenten. Ben je student in Groningen? Je kunt producten bestellen bij SURFspot als jouw onderwijsinstelling bij ons is aangesloten. Zoals:


Log dan eenvoudig in met je studentaccount van je onderwijsinstelling!

Inloggen SURFspot