Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 29,00 Adviesprijs € 39,00
Android
macOS, iOS
Windows
Linux
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Snel op een rijtje:

  • Besturingssysteem: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Android TV en Router.
  • Type: Download
  • Beschikbaar voor: Medewerker/Student
  • Licentie: 6,12 of 24 maanden

GOOSE VPN is een Nederlandse VPN service die zorgt voor controle in jouw online omgeving, zodat je veilig en onbegrensd online kunt werken. VPN staat voor ‘Virtual Private Network’ waarmee je kunt surfen op het internet zonder getracked te worden. Je data is beveiligd tegen cybercriminelen. Ideaal om je bankgegevens en online shopmomenten op een veilige manier te laten verlopen. GOOSE VPN garandeert door middel van data-encryptie jouw veiligheid op het internet. GOOSE VPN is beschikbaar voor onder andere Windows, macOS, Android en iOS en met 1 account kun je onbeperkt aantal apparaten beschermen.

Voor- en nadelen:

✓ Maak gebruik van wereldwijde servers en content op onbeperkt aantal apparaten.
✓ 24/7 Nederlandstalig support.
✓ Door de encryptie van GOOSE VPN blijven jouw gegevens veilig.
Zeg gedag tegen blokkades en bekijk wereldwijde content.
Het is mogelijk dat je internetverbinding iets trager wordt.

 

Systeemvereisten

  • Windows: Windows 11, 10, 8.1, 7
  • macOS: macOS Sierra 10.12 of hoger
  • iOS: iOS 11.0 of hoger
  • Android: Android 6.0 of hoger
  • Linux: Debian gebaseerd

Voor meer informatie, zie de website van GOOSE VPN.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Download
Merk GOOSE VPN
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten Onbeperkt aantal apparaten
Instructies De downloadlink en licentiecode zijn voor je opgeslagen in je SURFspot account zodat je deze gegevens altijd kunt opvragen, ga hiervoor naar www.surfspot.nl. Klik op 'Mijn SURFspot' -> 'Bestellingen', hier staat het product klaar. Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
De downloadlink en licentiecode zijn voor je opgeslagen in je SURFspot account zodat je deze gegevens altijd kunt opvragen, ga hiervoor naar www.surfspot.nl. Klik op 'Mijn SURFspot' -> 'Bestellingen', hier staat het product klaar. Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan