Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuw assortiment en worden er dagelijks nieuwe producten toegevoegd.

Samenwerken met SURFspot

SURFspot is dé ICT-webwinkel zonder winstoogmerk. Via SURFspot krijg je als student of medewerker in het Nederlands hoger onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs onderwijskorting op software, hardware en online leermiddelen. We staan altijd open voor (nieuwe) samenwerkingsverbanden. Lees hieronder de mogelijkheden.

 • Aangesloten (onderwijs)instellingen
  Promoten van SURFspot: wij helpen onderwijsinstellingen graag om SURFspot onder de aandacht te brengen bij studenten en medewerkers. Ook staan we open voor andere samenwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan (maatschappelijke) projecten binnen de instelling waarvoor je partners zoekt. Wil je promotiemateriaal ontvangen? Vraag dit dan aan via dit formulier.  Wil je meer weten of wil je andere mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op via samenwerken@surfspot.nl.
   
 • Software voor thuisgebruik: loop je er nu als instelling tegenaan dat medewerkers en/of studenten een softwareproduct nodig hebben dat niet beschikbaar is via SURFspot.nl? En heb je als instelling zélf wel een contract met de softwareleverancier? Dan kan SURFspot je instelling hier wellicht in ondersteunen. Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op via samenwerken@surfspot.nl.
    
 • Leveranciers
  Met enige regelmaat wordt SURFspot benaderd om producten en diensten aan te bieden via SURFspot. Wil je met ons in contact komen om een samenwerking te bespreken? Vul dan dit formulier in.
  Handig om te weten: het doel van SURFspot is om studenten en medewerkers in het onderwijs te voorzien van ICT-producten tegen een lage prijs. We vragen leveranciers dan ook om onderwijskorting te geven. SURFspot koopt producten niet vooraf in en heeft geen eigen voorraadbeheer.
   
 • Studieverenigingen
  Ben je als studievereniging op zoek naar een samenwerking voor bijvoorbeeld een evenement of sponsoring? Dan staan we er zeker voor open om te kijken of hier mogelijkheden voor zijn. Omdat SURFspot een organisatie zonder winstoogmerk is, is zij beperkt in haar financiële middelen. Wil je met ons in contact komen om een eventuele samenwerking te bespreken? Mail dan naar samenwerken@surfspot.nl.

 • Soortgelijke organisaties
  SURFspot is natuurlijk niet de enige organisatie die zich richt op studenten. Daarom kan het interessant zijn om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en of we elkaar kunnen helpen. Wil je met ons in contact komen om een samenwerking te bespreken? Dan vragen we je te mailen naar samenwerken@surfspot.nl.