Samenwerken met SURFspot

SURFspot is dé ICT-webwinkel zonder winstoogmerk, gespecialiseerd in studiebenodigdheden. Via SURFspot krijg je als student of medewerker in het Nederlands hoger onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs onderwijskorting op software, hardware en online leermiddelen. Het héle collegejaar kan je bij SURFspot terecht voor studiebenodigdheden voor een eerlijke en goede prijs. We staan altijd open voor (nieuwe) samenwerkingsverbanden. Lees hieronder de mogelijkheden.

SURFspot maakt onderdeel uit van SURF, een coöperatieve vereniging van Nederlandse onderwijs- en onderzoeksinstellingen. Meer weten over SURFspot? Klik hier.

Onderwijsinstellingen
Wij helpen onderwijsinstellingen graag om SURFspot onder de aandacht te brengen bij studenten en medewerkers. Ook staan we open voor andere samenwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan (maatschappelijke) projecten binnen de instelling waarvoor je partners zoekt. Wil je SURFspot promoten bij jullie onderwijsinstelling en promotiemateraal aanvragen dat al voor jouw onderwijsinstelling klaar staat? Vraag dit dan hieronder aan:


> Ga naar aanvraagformulier

Wil je meer weten of wil je andere mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op via samenwerken@surfspot.nl.
 
Software voor thuisgebruik: loop je er nu als instelling tegenaan dat medewerkers en/of studenten een softwareproduct nodig hebben dat niet beschikbaar is via SURFspot.nl? En heb je als instelling zélf wel een contract met de softwareleverancier? Dan kan SURFspot je instelling hier wellicht in ondersteunen. Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op via samenwerken@surfspot.nl.

Leveranciers
Met enige regelmaat wordt SURFspot benaderd om producten en diensten aan te bieden via SURFspot. Wil je met ons in contact komen om een samenwerking te bespreken? Vul dan dit formulier in.
Handig om te weten: het doel van SURFspot is om studenten en medewerkers in het onderwijs te voorzien van ICT-producten tegen een lage prijs. We vragen leveranciers dan ook om onderwijskorting te geven. SURFspot koopt producten niet vooraf in en heeft geen eigen voorraadbeheer.