Samenwerken
SURFspot is een not-for-profit ICT-webwinkel met onderwijskorting op hardware en software, speciaal voor studenten en medewerkers in het Nederlands hoger onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Wij staan altijd open voor (nieuwe) samenwerkingsverbanden. Ben jij hierin geïnteresseerd? Lees dan hieronder wat er mogelijk is en vul het bijbehorende contactformulier in.
                                                        

Leveranciers
We worden regelmatig benaderd om producten en diensten aan te bieden via SURFspot. Wil je met ons in contact komen om een samenwerking te bespreken? Dan vragen wij je het volgende formulier volledig in te vullen

Handig om te weten: het doel van SURFspot is studenten en medewerkers uit het onderwijs te voorzien van ICT-producten tegen een lage prijs. We vragen leveranciers om onderwijskorting te geven. We kopen producten niet vooraf in en hebben geen eigen voorraadbeheer.

Studieverenigingen, studentensportverenigingen en studentenverenigingen
Als vereniging zijn er altijd wel evenementen waar samenwerkingsverbanden en/of sponsors voor gezocht worden. SURFspot is er juíst voor studenten en staat voor dit soort samenwerkingen dan ook altijd open. Wel is SURFspot als not-for-profit organisatie beperkt in haar financiële middelen, maar er kan altijd samen gekeken worden naar wat de mogelijkheden zijn.

Wil je met ons in contact komen om een samenwerking te bespreken? Dan vragen wij je te mailen naar samenwerken@surfspot.nl.

Soortgelijke organisaties
SURFspot is natuurlijk niet de enige organisatie die zich richt op studenten. Daarom kan het interessant zijn om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en of we elkaar kunnen helpen. Wil je met ons in contact komen om een samenwerking te bespreken? Dan vragen we je te mailen naar samenwerken@surfspot.nl.