Norton Security met speciale onderwijskorting!

SURFspot biedt de mogelijkheid om Norton antivirus met onderwijskorting aan te schaffen. Je kunt kiezen uit drie verschillende Norton Security pakketten:

  • Standard
  • Deluxe
  • Premium

Norton antivirus

Norton is een antivirusprogramma dat eenvoudig in gebruik is. Onder het motto voorkomen is beter dan genezen, raden wij je aan om je laptop altijd goed te beveiligen. Lees hier waarom een antivirusprogramma belangrijk is om te installeren. Met een virusscanner van Norton bescherm je al jouw gegevens.

  1. Toon alle

Welke Norton kies jij?

In het overzicht kun je in één oogopslag zien welke Norton virusscanner het beste aansluit bij jouw wensen. Als je kiest voor de Deluxe of Premium versie kun je kiezen voor 5 of 10 apparaten. Wel zo makkelijk. Zo is niet alleen jouw laptop beveiligd, maar ook je smartphone en tablet.

Welke versie is geschikt voor jou?

Bij het kiezen van een Norton product kun je het beste de beschikbare functionaliteiten in de verschillende versies vergelijken met wat je graag wilt en wat past in jouw situatie.

Wil je alleen je laptop beveiligen en zijn de basisfunctionaliteiten hiervoor voldoende? Dan is de Standard versie geschikt voor jou. De Deluxe versie is geschikt als je ook direct al jouw andere apparaten wilt beschermen tegen aanvallen van buitenaf. De Premium versie beschikt over het uitgebreide pakket aan functionaliteiten zoals: automatische back-ups en 75GB veilige online opslag.