De tentamenweek komt er weer aan, en dat betekent voor veel studenten; blokken, blokken en nog eens blokken. En vaak ook een overload aan informatie die je in een krappe tijd allemaal in je hoofd moet krijgen.

Het lezen van of het maken van een samenvatting kan hierbij een flinke uitkomst zijn. Op de website Stuvia kun je ruim 300.000 documenten vinden die je bij je studie kunnen helpen, gemaakt door en voor studenten. Zo kun je dus studiemateriaal van andere studenten met je eigen notities vergelijken, of het studeren je makkelijker maken door een samenvatting van een boek of literatuur te gebruiken.

Heb je zelf nog een fantastische samenvatting op je digitale bureaublad staan? Die kun je mooi gebruiken door deze te delen met andere studenten. Via Stuvia kun je namelijk ook je eigen samenvatting en studiemateriaal delen, die anderen dan weer via een vergoeding kunnen downloaden. Zo kun je zelf nog een mooi zakcentje aan je studie-uurtjes verdienen. Meer hulp nodig bij het studeren? Bekijk dan ook eens onze studietips!

Geschreven door: Esther Zandberg