Gratis Soofos Online Cursus Kennismaken met Excel

Onderwijsprijs € 0,00

Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Snel op een rijtje:

  • Type: Online
  • Cursusniveau: Beginner
  • Duur: 1u 2min
  • Inclusief Certificaat: Ja
  • Beschikbaar voor: Medewerker/Student

Leer kennismaken met Excel

Ontdek de basis van Excel met deze gratis online cursus. Leer snel en eenvoudig hoe je Excel kunt gebruiken, het meest gebruikte spreadsheetprogramma ter wereld. Of je nu een beginnende gebruiker bent of gewoon je kennis wilt opfrissen, deze cursus biedt een overzichtelijke introductie tot de basisprincipes van Excel.

Wat leer je in deze cursus?

Deze gratis cursus behandelt essentiële onderwerpen zoals navigeren door Excel, het maken van selecties van gegevens, gegevens verwerken in lijsten en werken met rijen en kolommen. Leer alles aan de hand van video's en oefenbestanden, zodat je snel vertrouwd raakt met de belangrijkste functies van Excel.

Doelgroep van deze cursus

Deze cursus is geschikt voor iedereen die op een eenvoudige manier kennis wil maken met Excel. Of je nu druk bezig bent met gegevens of gewoon op zoek bent naar een manier om een mooie spreadsheet te maken, deze cursus is perfect om gratis kennis te maken met Excel. Zowel beginners als gevorderden kunnen profiteren van deze cursus, die een stapsgewijze introductie biedt in de wereld van Excel.

Wat heb je nodig om deze cursus te volgen?

Om deze cursus te volgen heb je alleen een internetverbinding nodig. Hoewel het handig is om Excel te hebben, is het geen vereiste. Als je Excel hebt, kun je de geleerde concepten direct toepassen en profiteren van de oefeningen om je vaardigheden te verbeteren.

Voor- en nadelen:

Gratis introductie tot Excel, ideaal voor beginners.
Overzichtelijke uitleg van basisprincipes met behulp van video's en oefenbestanden.
Geen voorkennis vereist; toegankelijk voor iedereen.
Vereist een internetverbinding; Excel is handig maar niet verplicht.

Let op: de softwareprogramma's zijn niet inbegrepen bij de online cursussen. 

*De cursus is na aankoop gedurende ten minste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende ten minste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan. Vul de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan. Vul de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan