Gratis Soofos Online Cursus Selecties Maken in Photoshop

Onderwijsprijs € 0,00

Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Snel op een rijtje:

  • Type: Online
  • Cursusniveau: Alle niveaus
  • Duur: 1u 58min
  • Inclusief Certificaat: Ja
  • Beschikbaar voor: Medewerker/Student

Gratis cursus selecties maken in Photoshop

Ontdek in deze gratis online cursus van 19 videolessen hoe je selecties maakt in Adobe Photoshop. Leer verschillende technieken om effectief te werken met Photoshop en maak perfecte selecties. Het maken van selecties vormt de essentiële basis voor het bewerken van afbeeldingen in Photoshop.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is geschikt voor zowel beginnende grafisch ontwerpers als doorgewinterde fotobewerkers. Het vermogen om nauwkeurige selecties te maken is cruciaal voor elke Photoshop-taak, en deze cursus biedt de nodige kennis en technieken om dit te bereiken.

Wat heb je nodig?

Om deel te nemen aan deze cursus heb je een laptop of computer met Adobe Photoshop nodig. Als je nog geen Creative Cloud-abonnement of Adobe Photoshop hebt, kun je deze hier aanschaffen met onderwijskorting bij SURFspot. 

Leer van een expert

Krijg les van Martijn van Weeghel, een ervaren expert met meer dan 12 jaar ervaring in het vak. Martijn is vier keer uitgeroepen tot beste opleider van Nederland en heeft meer dan 400 uur aan cursuscontent geproduceerd. Met zijn begeleiding leer je snel en effectief selecties maken in Photoshop.

Wat leer je in deze cursus?

In deze cursus van ongeveer twee uur aan videolessen leer je de essentiële technieken om perfecte selecties te maken in Photoshop. Van selectiekaders en lassotools tot maskers en meer, deze cursus biedt een uitgebreide introductie tot het maken van selecties in Photoshop.

Voor- en nadelen:

Leer essentiële technieken voor het maken van selecties in Photoshop.
Geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers.
Inclusief certificaat na voltooiing van de cursus.
Vereist toegang tot Adobe Photoshop. Deze kan je hier verkrijgen via SURFspot. 

Let op: de softwareprogramma's zijn niet inbegrepen bij de online cursussen. 

*De cursus is na aankoop gedurende ten minste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende ten minste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan. Vul de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan. Vul de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan