Studeren in Leiden

Als de oudste studentenstad van Nederland is Leiden een plek met historie en karakter. Logisch dat jij hebt gekozen voor een opleiding in Leiden. Studeer jij aan de Universiteit Leiden, de Hogeschool Leiden of het mboRijnland in Leiden? Bij SURFspot bestel je jouw studiebenodigdheden het héle collegejaar voor een studentenprijs. Wij zijn de webwinkel zonder winstoogmerk. Daarom betaal jij als student in Leiden nooit teveel voor je software of hardware.

Heb je al een studentaccount van je onderwijsinstelling ontvangen? Log dan in en bestel je nieuwe laptop, koptelefoon of softwarelicentie makkelijk en snel!

Inloggen SURFspot

Student in Leiden

Leiden is een kleine, maar fijne stad. Maar met haar ruim 400 jaar op de teller als studentenstad is Leiden groot in historie. Ook is Leiden niet klein op het gebied van studentenverenigingen, je kunt er uit ruim 20 kiezen! Alle varianten zijn voorzien; van sport-, cultuur- en muziekverenigingen tot gezelligheidsverenigingen. Voor iedereen is er iets! 

Er is ook altijd wat te doen in de binnenstad. Ga een biertje drinken bij een van de velebarretjes en restaurants, pak een terrasje op de Nieuwe Rijn, shop bij de winkeltjes in het sfeervolle Pieterskwartier en slenter op de zaterdagmarkt. Ook 's avonds heeft Leiden veel te bieden. Je kan er uitstekend borrelen, eten en uitgaan. Leiden wordt niet voor niets de 'Stad van Ontdekkingen' genoemd, dus je gaat je hier zeker niet vervelen. Er zijn een heleboel leuke plekjes, mooie grachtjes en knusse straatjes waar je steeds weer iets nieuws ziet. Wil je Leiden eens op een andere manier bekijken? Check dan ook onzetop 6 culturele hotspotsvan de stad! 

Leiden is ook groot in cultuur. De kunstwerken van bekende Leidse meesters Rembrandt van Rijn en Jan Steen kun je bewonderen in een van de Leidse musea. Niet zo van de kunst? Ga een filmpje kijken of vermaak je met een avondje theater of stand-up in de Leidse schouwburg, de Stadsgehoorzaal of een van de cultuurhuizen die de stad rijk is. En vergeet niet begin oktober in je agenda te blokkeren voor het Leids Ontzet, hét Leidse volksfeest waarin wordt herdacht dat de stad ontzet werd van het Spaanse beleg door een geuzenvloot. Maar naast alle verenigingsactiviteiten en kroegbezoekjes met vrienden en gezellige gedeelde maaltijden met huisgenoten, moet er ook gestudeerd worden. En daar heb je goede studiebenodigdheden voor nodig. Gelukkig ben je daarvoor bij SURFspot aan het juiste adres. 

Laptops en smartphones voor studenten

Alles gaat online, ook je studie. Je rooster checken, je studiegenoten mailen of je paper inleveren. Je hebt een laptop nodig. Of is een tablet misschien handiger? Bij SURFspot weten we raad! Onze klantenservice kan jou helpen met je studiebenodigdheden voor jouw opleiding in Leiden. Moet jouw nieuwe laptop Adobe Creative Cloud of IBM SPSS kunnen draaien? Geen probleem, wij laten je zien welke laptop geschikt is én nog draagbaar is in je rugzak.

Reis je liever licht? Een tablet of iPad is dan een goede keuze. Helemaal als je hem vooral nodig hebt om online te blijven en aantekeningen te maken in college. Een bijpassend toetsenbord erbij en jij bent good to go. Ook voor een nieuwe smartphone kun je terecht bij SURFspot. Zo blijf jij makkelijk in contact met je studie- en huisgenoten. Wil je wel graag een ander toestel, maar niet de hoofdprijs betalen? Kijk dan eens naar ons aanbod refurbished iPhones en Android smartphones. Kwaliteit voor een kleinere prijs!

Populaire hardware merken

Je studentenleven betaalbaar

Het Leidse studentenleven is al duur genoeg, dan wil je niet teveel voor je software moeten betalen. Door onze afspraken met aanbieders krijg jij als Leidse student altijd een eerlijke prijs. Benieuwd wat andere studenten in Leiden nodig hebben voor hun studie? We hebben de populaire merken op SURFspot voor je op een rijtje gezet.

 • Microsoft Office is onmisbaar voor iedere student! Hoe ga je anders je verslagen typen, je presentaties maken of je datasets beheren?
 • Volg jij een opleiding in Leiden waar je Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere Pro, XD of Lightroom voor nodig hebt? Via SURFspot schaf je een Adobe Creative Cloud licentie aan met korting.
 • Vakken met statistiek en analyse zijn berucht, maar met de juiste software zul jij je er ook doorheen weten te slaan! Bij SURFspot schaf jij de benodigde licentie voor IBM SPSS of andere statistiek software aan voor een studentenprijs. Moet je voor je onderzoek interviews transcriberen? Kijk dan eens naar een licentie voor Amberscript.

Niet te vergeten! Bescherm je (nieuwe) laptop met antivirussoftware

Antivirussoftware is belangrijk om je laptop of computer te beschermen. Je moet er toch niet aan denken dat je harde schijf gegijzeld wordt door een ransomware virus, terwijl jij die deadline voor dat belangrijke project moet halen! Neem het zekere voor het onzekere en schaf goede antivirussoftware aan met studentenkorting. Populaire merken op SURFspot zijn Norton, McAfee en ESET.

 1. Toon alle

Voordelen van SURFspot?

 • Wij werken samen met onderwijsinstellingen in Leiden
 • Een eerlijk verhaal en een eerlijke prijs, wij zijn geen prijsstunter
 • Het héle collegejaar een goede deal
 • Altijd gratis bezorgd
 • Makkelijk besteld, snel in huis
 • Productadvies op basis van jouw wensen en situatie
 • Kennis en expertise op gebied van studiebenodigdheden
 • Met ons begin jij goed voorbereid aan je studie
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8,4 op Kiyoh

Heb je vragen?

Heb je vragen over hoe je moet inloggen of over de producten in de webwinkel? Of wil je graag meer weten over de producten jij nodig hebt voor je studie? Tussen 13.00 uur en 17.00 uur zit er een medewerker klaar om jouw vragen te beantwoorden in de chat. Of stuur een mailtje naar info@surfspot.nl.

Wij werken samen met onderwijsinstellingen in Leiden

SURFspot is dé webwinkel voor studiebenodigdheden als je gaat studeren in Leiden. Wij hebben namelijk geen winstoogmerk. Zo zorgen we ervoor dat jij als student in Leiden altijd een goede prijs betaalt. Wij kunnen jou verder helpen met wat je nodig hebt voor jouw opleiding in Leiden. We werken direct samen met de onderwijsinstellingen en zijn daarom goed op de hoogte van de ins and outs. Heb je vragen over de studiebenodigdheden die je nodig hebt voor jouw studie? Neem dan contact met ons op! Wij geven je advies op maat.

SURFspot is speciaal voor studenten

SURFspot is speciaal voor studenten. Ben je student in Leiden? Je kunt producten bestellen bij SURFspot als jouw onderwijsinstelling bij ons is aangesloten. Zoals:

Log dan eenvoudig in met je studentaccount van je onderwijsinstelling!

Inloggen SURFspot