Er is vanuit het onderwijs steeds meer vraag naar het inkopen van hardware voor een groep medewerkers of studenten. Daarom start SURF een pilot via SURFspot.

SURFspot is een dienst van de coöperatie SURF, een ICT samenwerkingsorganisatie van onderwijs- en onderzoeksinstellingen in Nederland. Wanneer jouw instelling is aangesloten bij SURF, kun je gebruik maken van deze pilot waarmee jouw instelling ontlast wordt bij het rechtmatig aanschaffen van hardware. Dus snel en simpel hardware aanschaffen zonder tijdrovend inkoopproces.

Wat houdt de pilot in?

In deze pilot onderzoeken we, samen met de instellingen, de potentie van het inkopen van hardware voor een groep medewerkers en/of studenten via SURF. De wensen van instellingen zijn hierbij leidend. Tijdens de pilot krijgen instellingen, die aangesloten zijn bij SURF, de mogelijkheid om hardware aan te schaffen via de portal van SURFspot. Tijdens deze periode vinden we het belangrijk om feedback op te halen bij instellingen, zodat we aan kunnen sluiten bij jullie behoeftes. Sluit het assortiment aan? Is het proces helder? Of is er behoefte aan hardware inkopen met software erop? Dit zijn enkele vragen die tijdens de pilot aan bod komen.

Wat zijn de mogelijkheden voor het inkopen van hardware?

  • Meerdere stuks hardware in één keer bestellen voor je medewerkers of studenten.
  • Medewerkers en/of studenten zélf hardware laten aanschaffen met een tegoed dat gekoppeld is aan hun account op SURFspot.nl.
  • Cadeaubon als zakelijk geschenk uitdelen aan je medewerkers of studenten.

Waarom hardware inkopen via SURF?

  • Geen tijdrovende inkooptrajecten.
  • Via SURF maak je gebruik van het aanbestede assortiment van SURF. Zélf een aanbesteding doen is dan ook niet meer nodig.
  • Één factuur en achteraf betalen.
  • SURF is dé expert die jou als onderwijsinstelling zo goed mogelijk adviseert en ondersteunt in het beste hardwareaanbod voor het onderwijs.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw instelling of offerte aanvragen?

Hardware
Vraag de digitale brochure aan die je eenvoudig kunt delen met een collega of vraag een offerte aan. Meer informatie over zakelijk hardware inkopen? Neem dan contact op met Patrik Zorica via zakelijk@SURFspot.nl of 06-22106566.

   

Software
Vragen over aanschaffen van software licenties voor medewerkers of studenten? Neem dan contact op met de License Desk Software & Cloud van SURF via deze pagina.

Voorwaarden en service
  • Jouw instelling dient aangesloten zijn bij SURF. Bekijk hierof jouw instelling is aangesloten.
  • Vraag eenvoudig een offerte aan voor meerdere producten, een tegoedbedrag dat gekoppeld is aan accounts van een groep medewerkers of vraag cadeaubonnen aan.
  • Dagelijks worden nieuwe producten toegevoegd.


Medewerkers van de Universiteit van Amsterdam aan het woord

Bij de Universiteit van Amsterdam kunnen medewerkers gebruik maken van tegoed, zij kunnen dit tegoed vrij besteden op SURFspot.nl. Benieuwd wat zij hiervan vinden en waar ze dit aan besteden? Lees hieronder dan snel verder.

FAQ Zakelijk hardware inkopen
Hoe vraag ik een offerte aan?
Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. > Vraag offerte aan
Kan ik op rekening bestellen?
Als zakelijke klant bestel je op rekening en betaal je achteraf. > Neem contact op 
Uit welk productaanbod kan ik kiezen?
Dagelijks voegen we nieuwe producten toe aan SURFspot.nl. Heb je wensen voor een ICT-product dat niet in ons huidige assortiment beschikbaar is? Dan kijken we graag samen naar de mogelijkheden. > Neem contact op