Over SURFspot

 

SURFspot is dé not-for-profit ICT-webwinkel met speciale onderwijskorting op software, clouddiensten en hardware. Exclusief voor studenten en medewerkers in het Nederlands hoger- & middelbaar beroepsonderwijs.

 

Voor en door onderwijs


Alle universiteiten, ruim 25 hogescholen, mbo's en enkele onderzoeksinstellingen  hebben voor hun studenten en medewerkers de deuren van SURFspot geopend. Als gebruiker log je in met de gegevens waarmee je ook op je onderwijsinstelling inlogt. De webwinkel is een initiatief van de not-for-profit organisaties SURFmarket en opgericht op verzoek van het hoger onderwijs. SURFmarket beheert de webwinkel en sluit overeenkomsten met leveranciers.

 

Onderwijskorting


Via SURFspot kun je tegen de laagste prijzen software, cloudoplossingen of hardware kopen. Je hebt een keuze uit ruim 250 artikelen van gerenommeerde leveranciers als Adobe, Norton, McAfee en Microsoft. Welke producten je in de webwinkel vindt en welke prijzen je ziet, is afhankelijk van de licenties die jouw onderwijsinstelling afneemt van SURFmarket. Voor de meeste producten betaalt jouw onderwijsinstelling namelijk de licentie voor gebruik thuis. Dat is 1 van de redenen dat SURFspot de producten zo goedkoop kan aanbieden. De korting loopt op tot 90% ten opzichte van de adviesprijzen. Of in het kort: smart deals for education.

 

Gemakkelijk en snel


In de webwinkel bestel je gemakkelijk bijvoorbeeld software of een clouddienst die je nodig hebt, en je ontvangt meestal direct een linkje om de software te downloaden of toegang te krijgen tot de clouddienst. En kom je er niet uit, dan helpt een deskundige medewerker van de klantenservice je verder. Legale software voor een betaalbare prijs, dat vindt je bij SURFspot.

 

Leveren via SURFspot


Voor ICT-leveranciers is SURFspot het kanaal bij uitstek om hun software of clouddienst aan te bieden aan leerlingen en studenten. Het is voor leveranciers van belang dat studenten en leerlingen tijdens hun opleiding legaal gebruik maken van de meest up-to-date software. Via SURFspot is dat mogelijk, door dit tegen een fractie van de normaal gehanteerde prijzen aan te bieden, waarbij gebruikers inloggen via geauthentiseerde toegang.

 

Promotie


Het team van SURFspot ondersteunt zowel instellingen als leveranciers bij de promotie van de producten en diensten die via de webwinkel SURFspot beschikbaar zijn. Zo verstuurt SURFspot elke twee weken een nieuwsbrief, is er promotiemateriaal beschikbaar en zijn jaarlijks campagnes om producten onder de aandacht te brengen bij (potentiële) gebruikers. Promotiematerialen aanvragen of meer informatie? Stuur een e-mail naar info@surfspot.nl

 

Hoe neem ik contact op met SURFspot?


Heb je vragen over bestellen bij SURFspot dan kun je ons een e-mail sturen via info@surfspot.nl. We streven ernaar om je binnen 24 uur te antwoorden. Heb je vragen over een bestelling die je hebt geplaatst, vergeet dan niet om ook je bestelnummer te vermelden.
We hebben ervoor gekozen om geen telefonische klantenservice aan te bieden. Op deze manier kunnen we de kosten drukken en de prijzen laag houden.
Je kan ons ook bereiken via Facebook of Twitter.

Samenwerken met SURFspot?


Promotiemateriaal 

Wil je promotiemateriaal van SURFspot aanvragen? Stuur een mail naar actie@surfspot.nl.

Vermeld in de mail de volgende gegevens:

Wat wil je ontvangen? A2 posters, A5 flyers, stickers of pennen?
Om welke aantallen gaat het? Is Nederlands materiaal goed of liever een mix met Engels?
Wat is het doel van de promotie? Waar komt het te hangen?
En naar welk adres mag het?

Studie- of studentenvereniging
Zit je bij een studie- of studentenvereniging en heb je een sponsorverzoek of vraag over de introductieweken/ informatiemarkten? Vertel ons zoveel mogelijk over bereik, kosten en je doel. Dit mag naar actie@surfspot.nl.

Samenwerken als leverancier
Ben je leverancier en wil je dat een van jouw producten bij ons in de winkel komt? Vul dan dit samenwerkingsformulier in.