Over SURFspot

SURFspot is al ruim 20 jaar dé ICT-webwinkel voor studie, werk en onderzoek

SURFspot maakt onderdeel uit van SURF. SURF is een coöperatieve vereniging van Nederlandse onderwijs- en onderzoeksinstellingen waarin de leden hun krachten bundelen. Binnen SURF werken universiteiten, hogescholen, mbo-instellingen, umc’s en onderzoeksinstellingen samen om de best mogelijke digitale diensten in te kopen of te ontwikkelen en om kennisdeling te stimuleren door steeds te blijven innoveren. De leden zijn eigenaar van SURF.

Wat doet SURFspot?
Sinds het jaar 2000 heeft SURFspot de uitlevering van sofwarelicenties overgenomen van diverse onderwijsinstellingen. Op deze manier konden medewerkers en studenten gebruik blijven maken van software met onderwijskorting op een laagdrempelige manier. Door de jaren heen heeft SURFspot haar ICT-assortiment steeds verder uitgebreid met softwareproducten, maar ook hardware producten en online leermiddelen.

Onderwijskorting op hardware en software voor studenten en medewerkers
Via SURFspot.nl krijg je korting op Apple producten (max. 10%) en laptops zoals Lenovo, HP en Asus. Voor eeen duurzame keuze van bijvoorbeeld een smartphone of tablet bieden we ook refurbished producten aan. Ook krijg je hoge kortingen op software zoals Microsoft Office, Adobe Creative Cloud en Antivirus software. Met de studentenkorting van SURFspot krijg je het héle collegejaar een goede deal. Zo weet jij dat je nooit te veel betaalt voor je studiebenodigdheden.

Je kunt producten bestellen via SURFspot.nl als jouw onderwijsinstelling is aangesloten bij SURF. Klik hier voor een overzicht van de aangesloten onderwijsinstellingen.

Nieuw: SURF start pilot zakelijk hardware inkopen via SURFspot
Vanaf nu bieden we ook de mogelijkheid om hardware zakelijk aan te schaffen voor medewerkers en/of studenten, koop meerdere stuks in of laat ze zélf bestellen met een tegoed of cadeaubon. Ga naar deze pagina voor meer informatie.