Studentenkorting

Het studentenleven is al duur genoeg, dan wil je zeker niet te veel betalen voor je laptop en software. Met de studentenkorting van SURFspot krijg je het héle collegejaar een goede deal. Zo weet jij dat je als student nooit te veel betaalt voor je studiebenodigdheden. Heb je al een studentaccount van je onderwijsinstelling ontvangen? Log dan in en bestel je nieuwe laptop, koptelefoon of softwarelicentie makkelijk en snel!

Inloggen SURFspot

SURFspot heeft de mooiste deals met studentenkorting voor jou op een rijtje gezet. Bekijk de studentenkortingen op:

Studentenkorting op software

Collegegeld, boeken, een nieuwe laptop... Misschien ga je wel op kamers? De kosten lopen steeds verder op. En nu heb je ook nog softwarelicenties nodig! En die zijn altijd zo duur… maar niet bij SURFspot! Door onze afspraken met aanbieders betaal jij als student nooit te veel voor je software.

Studentenkorting op antivirussoftware

Antivirussoftware is belangrijk om je laptop of computer te beschermen. Je moet er toch niet aan denken dat je harde schijf gegijzeld wordt door een ransomware virus, terwijl jij die deadline voor dat belangrijke project moet halen! Neem het zekere voor het onzekere en schaf goede antivirussoftware aan met studentenkorting. Populaire merken op SURFspot zijn Norton, McAfee, F-Secure en ESET.

 1. Toon alle

 

Studentenkorting op Adobe Creative Cloud

Doe jij een studie waar je Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere Pro, XD of Lightroom voor nodig hebt? Via SURFspot schaf je een Adobe Creative Cloud licentie aan met de hoogste studentenkorting. Nergens anders kun je Adobe software goedkoper krijgen! Voor zo’n klein prijsje ga je toch geen risico lopen met illegale software…

Lees hier meer over Adobe Creative Cloud >>

 1. Toon alle

Studentenkorting op IBM SPSS en andere software voor statistiek en analyse

Bij SURFspot krijg je de hoogste studentenkorting op IBM SPSS! Nergens vind je dit goedkoper. Zoek je andere software voor statistiek en analyse? SURFspot heeft ook:

 • STATA
 • IBM Amos 27
 • MAXQDA Plus
 • SAS
 • ATLAS.ti 

Lees hier meer over IBM SPSS >>

 1. Toon alle

Studentenkorting op laptops, van MacBooks tot Chromebooks

Als student doe je heel erg veel online. Een goede laptop die aansluit op jouw studie en wensen is daarvoor super handig. Maar welke laptop is geschikt voor jou? SURFspot heeft een korte lijn met de opleidingsinstituten en is daarom altijd op de hoogte van de software die gebruikt wordt. Zo kunnen wij jou altijd van een passend advies voorzien.

Bij SURFspot betaal je het hele collegejaar een goede prijs voor jouw nieuwe laptop. Check jouw studentenkorting op HP laptops, MacBooks en chromebooks!

De hoogste studentenkorting op Apple MacBook Pro of MacBook Air

Bij SURFspot krijg je studentenkorting op Apple producten! Wij geven tot 10% korting op Apple. Schaf daarom je nieuwe MacBook Pro, MacBook Air, iPhone of iPad aan via SURFspot.

Lees hier meer over de studentenkorting op Apple producten >>

 1. Toon alle

De laptops van HP

HP heeft een breed assortiment laptops. Heb je een laptop nodig om verslagen te schrijven, presentaties voor te bereiden of te mailen? Dan is een HP laptop van de Pavilion serie een goede keuze. Moet je voor je studie ook zwaardere software kunnen draaien? Kijk dan eens naar een HP laptop van de Envy serie. Wil je advies op maat? Neem contact op met onze klantenservice! Aan de hand van jouw studie en de software die je moet kunnen draaien geven wij jou een passend advies.

Windows laptop met studentenkorting

 1. Toon alle

Studentenkorting op e-readers, tablets, iPads en smartphones

Met een laptop kom je een heel eind, maar als moderne student zijn er meer gadgets die je kunnen helpen makkelijker en beter te studeren. Met een e-reader heb je altijd de benodigde literatuur bij de hand en met een smartphone heb je een moeilijke huiswerkvraag zo opgelost met een appje in de studie-groepsapp.

Studentenkorting op e-readers

Bestudeer je voor je studie veel literatuur? Of lees je graag in je vrije tijd een goed boek? Met een e-reader heb je altijd de benodigde boeken bij de hand. Of het nu is om te studeren of juist even te ontspannen.

Bekijk hier alle e-readers >>

 1. Toon alle

Studentenkorting op tablets en iPads

Neem jij liever niet te veel mee naar college? Maar je wilt wel graag makkelijk je mail kunnen checken en aantekening typen tijdens college. Een Android tablet of een iPad kan dan goed van pas komen. Ze zijn klein en handzaam en bovenal heel erg licht. Maar je kunt er wel bijna alles mee! 

Bekijk hier alle tablets en iPads >>

 1. Toon alle

Studentenkorting op smartphones

Op zoek naar een nieuwe smartphone? Of is jouw oude model ondertussen zo vaak gevallen dat je bijna niet meer kan zien wat er op het scherm gebeurd onder de barsten? Smartphones zijn dure apparaten, maar je doet er zo veel mee! Dan wil je er wel een die goed werkt. Als student heb je geluk, want bij SURFspot krijg jij studentenkorting op Android smartphones én iPhones! Misschien toch maar voor die upgrade gaan?

Bekijk hier alle smartphones >>

 1. Toon alle

Studentenkorting op printers, beeldschermen, koptelefoons, muizen en toetsenborden

Je werkt misschien veel op school, maar ook thuis moet je goed kunnen studeren. SURFspot geeft niet alleen studentenkorting op laptops en software, maar ook op alle mogelijke randapparatuur die je nodig kan hebben. Denk bijvoorbeeld aan beeldschermen, (draadloze) toetsenborden en muizen en printers. Luister jij graag muziek tijdens het studeren, of wil je juist het omgevingsgeluid buitensluiten? Met een goede koptelefoon studeer jij in alle rust met je favoriete muziek of podcast.

Bekijk hier alle randapparatuur >>

 1. Toon alle

Waarom je studiebenodigdheden bestellen bij SURFspot?

 • Wij werken samen met onderwijsinstellingen
 • Een eerlijk verhaal en een eerlijke prijs, wij zijn geen prijsstunter
 • Het héle collegejaar een goede deal
 • Altijd gratis bezorgd
 • Makkelijk besteld, snel in huis
 • Productadvies op basis van jouw wensen en situatie
 • Kennis en expertise op gebied van studiebenodigdheden
 • Met ons begin jij goed voorbereid aan je studie
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8,4 op Kiyoh

SURFspot is speciaal voor studenten; log in om te bestellen!

SURFspot is dé webwinkel voor studiebenodigdheden. Wij hebben namelijk geen winstoogmerk. Zo zorgen we ervoor dat jij als eerstejaars student altijd een goede prijs betaalt.

Wij weten wat je nodig hebt voor jouw studie, omdat we direct samenwerken met de onderwijsinstellingen. Heb je vragen over welke studiebenodigdheden je nodig hebt voor jouw studie? Neem dan contact met ons op! Wij weten wat jij nodig hebt en geven je advies op maat. SURFspot is speciaal voor studenten. Je kunt producten bestellen bij SURFspot als jouw onderwijsinstelling bij ons is aangesloten. Wil je jouw studiebenodigdheden bestellen voor een studentenprijs? Log dan eenvoudig in met je studentaccount van je onderwijsinstelling!

Inloggen SURFspot

Heb je vragen?

Heb je vragen over hoe je moet inloggen of over de producten in de webwinkel Of wil je graag meer weten over de producten jij nodig hebt voor je studie? Tussen 13.00 uur en 17.00 uur zit er een medewerker klaar om jouw vragen te beantwoorden in de chat. Of stuur een mailtje naar info@surfspot.nl.