Studeren in Utrecht

Utrecht bruist én is altijd dichtbij door de mooie centrale ligging in het hart van Nederland. Logisch dat jij hebt gekozen voor een opleiding in Utrecht. het is een hele overzichtelijke studentenstad, maar met veel te doen. Studeer jij aan de Universiteit Utrecht, de Hogeschool Utrecht, de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht of het ROC Midden Nederland in Utrecht? Bij SURFspot bestel je jouw studiebenodigdheden het héle collegejaar voor een studentenprijs. Wij zijn de webwinkel zonder winstoogmerk. Daarom betaal jij als student in Utrecht nooit teveel voor je software of hardware.

Heb je al een studentaccount van je onderwijsinstelling ontvangen? Log dan in en bestel je nieuwe laptop, koptelefoon of softwarelicentie makkelijk en snel!

Inloggen SURFspot

Student in Utrecht

Als student in Utrecht hoef je je niet te vervelen. Met maar liefst zestigduizend studenten is Utrecht bovendien een échte studentenstad. De historische binnenstad barst van de leuke winkeltjes, bioscopen, kroegen en betaalbare eettentjes. Er zijn talloze studentenverenigingen, in alle soorten en maten. In de Domstad is altijd wel iets te beleven op het gebied van kunst, cultuur of een feestje. Voor een tientje bemachtig jij als student in Utrecht al een kaartje voor een theatervoorstelling in de Stadsschouwburg. Of ga Struinen in de Tuinen van lokale Utrechters die een optreden verzorgen tijdens dit festival. Tentamens gehaald? Ga het vieren met een biertje op de vismarkt! Oh, en heb je de Utrechtse Kabouter al gevonden?
Maar naast alle verenigingsactiviteiten en kroegbezoekjes met vrienden en gezellige gedeelde maaltijden met huisgenoten, moet er ook gestudeerd worden. En daar heb je goede studiebenodigdheden voor nodig. Gelukkig ben je daarvoor bij SURFspot aan het juiste adres.

Betaalbare laptops en smartphones voor studenten

Alles gaat online, ook je studie. Je rooster checken, je studiegenoten mailen of je paper inleveren. Je hebt een laptop nodig. Of is een tablet misschien handiger? Bij SURFspot weten we raad! Onze klantenservice kan jou helpen met je studiebenodigdheden voor jouw opleiding in Utrecht. Moet jouw nieuwe laptop Adobe Creative Cloud of IBM SPSS kunnen draaien? Geen probleem, wij laten je zien welke laptop geschikt is én nog draagbaar is in je rugzak.

Reis je liever licht? Een tablet of iPad is dan een goede keuze. Helemaal als je hem vooral nodig hebt om online te blijven en aantekeningen te maken in college. Een bijpassend toetsenbord erbij en jij bent good to go. Ook voor een nieuwe smartphone kun je terecht bij SURFspot. Zo blijf jij makkelijk in contact met je studie- en huisgenoten. Wil je wel graag een ander toestel, maar niet de hoofdprijs betalen? Kijk dan eens naar ons aanbod refurbished iPhones en Android smartphones. Kwaliteit voor een kleinere prijs!

Populaire hardware merken

Je Utrechtse studentenleven betaalbaar

Het Utrechtse studentenleven is al duur genoeg, dan wil je niet teveel voor je software moeten betalen. Door onze afspraken met aanbieders krijg jij als Utrechtse student altijd een eerlijke prijs. Benieuwd wat andere studenten in Utrecht nodig hebben voor hun studie? We hebben de populaire merken op SURFspot voor je op een rijtje gezet.

 • Microsoft Office is onmisbaar voor iedere student! Hoe ga je anders je verslagen typen, je presentaties maken of je datasets beheren?
 • Volg jij een opleiding in Utrecht waar je Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere Pro, XD of Lightroom voor nodig hebt? Bijvoorbeeld aan het Grafisch Lyceum Utrecht of de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht? Via SURFspot schaf je een Adobe Creative Cloud voor grafische studenten aan met extra veel korting.
 • Vakken met statistiek en analyse zijn berucht, maar met de juiste software zul jij je er ook doorheen weten te slaan! Bij SURFspot schaf jij de benodigde licentie voor IBM SPSS of andere statistiek software aan voor een studentenprijs. Moet je voor je onderzoek interviews transcriberen? Kijk dan eens naar een licentie voor Amberscript.

Niet te vergeten! Bescherm je (nieuwe) laptop met antivirussoftware

Antivirussoftware is belangrijk om je laptop of computer te beschermen. Je moet er toch niet aan denken dat je harde schijf gegijzeld wordt door een ransomware virus, terwijl jij die deadline voor dat belangrijke project moet halen! Neem het zekere voor het onzekere en schaf goede antivirussoftware aan met studentenkorting. Populaire merken op SURFspot zijn Norton, McAfee en ESET.

Voordelen van bestellen bij SURFspot?

 • Wij werken samen met onderwijsinstellingen in Utrecht
 • Een eerlijk verhaal en een eerlijke prijs, wij zijn geen prijsstunter
 • Het héle collegejaar een goede deal
 • Altijd gratis bezorgd
 • Makkelijk besteld, snel in huis
 • Productadvies op basis van jouw wensen en situatie
 • Kennis en expertise op gebied van studiebenodigdheden
 • Met ons begin jij goed voorbereid aan je studie
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8,4 op Kiyoh

Heb je vragen?

Heb je vragen over hoe je moet inloggen of over de producten in de webwinkel? Of wil je graag meer weten over de producten jij nodig hebt voor je studie? Tussen 13.00 uur en 17.00 uur zit er een medewerker klaar om jouw vragen te beantwoorden in de chat. Of stuur een mailtje naar info@surfspot.nl.

Wij werken samen met onderwijsinstellingen in Utrecht

SURFspot is dé webwinkel voor studiebenodigdheden als je gaat studeren in Utrecht. Wij hebben namelijk geen winstoogmerk. Zo zorgen we ervoor dat jij als student in Utrecht altijd een goede prijs betaalt.
Wij kunnen jou verder helpen met wat je nodig hebt voor jouw opleiding in Utrecht. We werken direct samen met de onderwijsinstellingen en zijn daarom goed op de hoogte van de ins and outs. Heb je vragen over de studiebenodigdheden die je nodig hebt voor jouw studie? Neem dan contact met ons op! Wij geven je advies op maat.

SURFspot is speciaal voor studenten

SURFspot is speciaal voor studenten. Ben je student in Utrecht? Je kunt producten bestellen bij SURFspot als jouw onderwijsinstelling bij ons is aangesloten. Zoals:

Log dan eenvoudig in met je studentaccount van je onderwijsinstelling!

Inloggen SURFspot