Universiteit Utrecht | software en hardware met onderwijskorting

Als bachelor- of masterstudent aan de Universiteit Utrecht balanceer jij op de grens tussen studie en studentenleven. Als één van de meer dan 35.000 studenten van de Universiteit Utrecht hoef jij je niet te vervelen, in Utrecht is altijd wel iets te beleven. Soms zou je bijna vergeten dat er ook nog gestudeerd moet worden!

Wil jij je studiebenodigdheden bij SURFspot kopen?

Log dan in met je studentaccount van de Universiteit Utrecht en bestel die nieuwe laptop, koptelefoon of softwarelicentie makkelijk en snel met korting! 

Waarom je studiebenodigdheden bestellen bij SURFspot?

 • Wij werken samen met de Universiteit Utrecht
 • Een eerlijk verhaal en een eerlijke prijs, wij zijn geen prijsstunter
 • Het héle collegejaar een goede deal
 • Altijd gratis bezorgd
 • Makkelijk besteld, snel in huis
 • Productadvies op basis van jouw wensen en situatie
 • Kennis en expertise op gebied van studiebenodigdheden
 • Met ons begin jij goed voorbereid aan je studie
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8,4 op Kiyooh

 

Software voor studenten aan de Universiteit Utrecht

Studeer jij in Utrecht aan de Universiteit? SPSS is de meest gebruikte software voor statistieken. Deze is bij SURFspot te koop met hoogste studentenkorting! Nergens vind je dit goedkoper. Koop je licentie of verleng je licentie simpel en snel door in te loggen met je studentenaccount.
Zoek je andere software voor statistiek en analyse? SURFspot heeft ook:

• IBM SPSS statistics
• MAXQDA Plus
• SAS
• Amberscript

 1. Toon alle

> meer software

Antivirus software

Antivirussoftware is belangrijk om je laptop of computer te beschermen. Je moet er toch niet aan denken dat je harde schijf gegijzeld wordt door een ransomware virus, terwijl jij die deadline voor je essay of zelfs scriptie moet halen! Neem het zekere voor het onzekere en schaf goede antivirussoftware aan met studentenkorting. Populaire merken op SURFspot zijn Norton, McAfee, F-Secure en ESET.

 1. Toon alle

> meer antivirus

Apple MacBooks voor UU studenten

Op zoek naar een Apple MacBook? Bij SURFspot krijg je de hoogste studentenkorting op Apple producten! Wij geven namelijk 10% korting op Apple. Bij geen enkele leverancier krijg je meer studentenkorting. Schaf daarom je nieuwe MacBook Pro, MacBook Air, iPhone of iPad aan via SURFspot.

 1. Toon alle

> meer Apple producten

Geschikte Laptops voor UU opleidingen

Als student aan de Universiteit Utrecht doe je heel erg veel online. Een goede laptop die aansluit op jouw studie en wensen is daarvoor super handig. Maar welke laptop is geschikt voor jou? Of heb jij genoeg aan een chromebook of basis laptop? SURFspot heeft een korte lijn met de opleidingsinstituten en kent de software die gebruikt wordt. Zo kunnen wij jou altijd van een passend advies voorzien.


> meer laptops

Accessoires

Sluit je je graag af tijdens het studeren met een goede koptelefoon? Lees je veel in je vrije tijd of voor je studie en wil je al je boeken altijd bij de hand hebben? Of zijn je oordopjes of lader kapot, kwijt of ’geleend’ door een huisgenoot? Ook voor accessoires heeft SURFspot een goede deal voor jou.

 1. Toon alle

> meer accessoires

Microsoft Office

Microsoft Office is onmisbaar voor iedereen student. Daarom koop je jouw Word, PowerPoint en Excel licentie bij SURFspot voor een studentenprijsje. Nergens vind je een betere studentendeal voor Office dan bij SURFspot. Zo kun jij je verslagen of scriptie typen, je presentaties geven en spreadsheets bijhouden.

 1. Toon alle

> meer Office

Gratis producten

 1. Toon alle

> meer gratis producten

Heb je vragen?

Heb je vragen over hoe je moet inloggen of over de producten in de webwinkel? Of wil je graag meer weten over de producten die jij nodig hebt voor je studie? Tussen 13.00 uur en 17.00 uur zit er een medewerker klaar om jouw vragen te beantwoorden in de chat. Of stuur een mailtje naar info@surfspot.nl.