Gratis Soofos Online Cursus Premiere Pro Composer – Sneller en efficiënter werken

Onderwijsprijs € 0,00

Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Snel op een rijtje:

  • Type: Online
  • Cursusniveau: Alle niveaus
  • Duur: 38 minuten
  • Inclusief Certificaat: Ja
  • Beschikbaar voor: Medewerker/Student

Ontdek de kracht van de Composer Plugin

Wil je jouw videobewerkingsworkflow in Premiere Pro naar een hoger niveau tillen? Ontdek dan de mogelijkheden van de Composer Plugin met de gratis online cursus van Soofos. In deze cursus, ontwikkeld door Martijn van Weeghel, leer je in slechts 40 minuten verspreid over 12 boeiende lessen hoe je de Composer Plugin effectief kunt gebruiken om je bewerkingsproces te verbeteren.

Waarom de Composer Plugin?

De Composer Plugin is een krachtige tool die ontworpen is om je videobewerkingstaken sneller en efficiënter te maken. Of je nu animaties, overgangen of effecten aan je video's wilt toevoegen, de Composer Plugin maakt het mogelijk om dit met gemak te doen.

In deze gratis cursus leer je onder andere:

  • Hoe je sneller en efficiënter kunt werken met Premiere Pro dankzij de Composer Plugin.
  • Hoe je text boxes en text presets kunt gebruiken in je video's.
  • Hoe je sound effects kunt toepassen op je video's.
  • Hoe je de Composer Plugin kunt inzetten bij videobewerking met Premiere Pro.

Voor wie is deze cursus?

Deze gratis cursus 'Premiere Pro Composer – Sneller en efficiënter werken' is geschikt voor iedereen die zijn of haar vaardigheden in videobewerking wil verbeteren. Of je nu een beginner bent die de basisprincipes wil leren of een meer ervaren editor die op zoek is naar nieuwe technieken, deze cursus biedt waardevolle inzichten. Ook als je meer wilt leren over videobewerking is deze cursus een uitstekende keuze.

Voor- en nadelen:

 Leer sneller en efficiënter werken met Premiere Pro dankzij de Composer Plugin.
Ontdek de kracht van de Composer Plugin voor het bewerken van video's.
 Flexibele leermogelijkheden met online toegang.
Vereist toegang tot Adobe Premiere Pro. Deze kan je hier verkrijgen via SURFspot. 

Let op: de softwareprogramma's zijn niet inbegrepen bij de online cursussen. 

*De cursus is na aankoop gedurende ten minste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende ten minste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan. Vul de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan. Vul de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan