Studeren in Rotterdam

 

Als student in Rotterdam weet jij dat ons kleine kikkerlandje ergens heel groot in is. Jij kijkt namelijk regelmatig neer op de grootste haven van Europa. Kralingen is natuurlijk de wijk waar jij waarschijnlijk straks het meest komt en wie weet kom je in een van de gezellige studentenhuizen terecht. Rotterdam is natuurlijk een hele toffe studentenstad, daarom wonen ook veel studenten tijdens hun studententijd in Rotterdam! Er zijn leuke winkels, gezellige terrasjes, vette feesten en moderne architectuur. Wil jij ook in rotterdam wonen? Vind hier je ideale studentenkamer! https://www.stadswonenrotterdam.nl/ 

Tip: lees ook onze pagina met zoektips en alles over hospiterenom snel een kamer te vinden 

Als student in Rotterdam weet jij dat ons kleine kikkerlandje ergens heel groot in is. Jij kijkt namelijk regelmatig neer op de grootste haven van Europa. Studeer jij aan de Erasmus universiteit, de Hogeschool Rotterdam of het Grafisch Lyceum Rotterdam? Bij SURFspot bestel je jouw studiebenodigdheden het héle collegejaar voor een studentenprijs. Wij zijn de webwinkel zonder winstoogmerk. Daarom betaal jij als student in Rotterdam nooit teveel voor je software of hardware.

Heb je al een studentaccount van je onderwijsinstelling ontvangen? Log dan in en bestel je nieuwe laptop, koptelefoon of softwarelicentie makkelijk en snel!

Inloggen SURFspot

Student in Rotterdam

Rotterdam is een moderne studentenstad. Niet alleen vanwege de moderne architectuur, maar vooral ook door de vele studie- en studentenverenigingen. Rotterdam is ook dé festivalstad van Nederland, met onder andere North Sea Jazz en Robin Rotterdam.  

De bekendste uitgaansgelegenheden zijn: De Après-Skihut, VIP Room en Café de Beurs. Maar zoek vooral je eigen hotspots met je vrienden. 

En voor wie zich graag in het zweet werkt is er in Rotterdam regelmatig een sportief evenemen, zoals de marathon van Rotterdam. Met andere woorden: als student in Rotterdam hoef je je nooit te vervelen. Maar naast alle verenigingsactiviteiten en kroegbezoekjes met vrienden en gezellige gedeelde maaltijden met huisgenoten moet er ook gestudeerd worden. En daar heb je goede studiebenodigdheden voor nodig. Gelukkig ben je daarvoor bij SURFspot aan het juiste adres. 

Laptops en smartphones voor studenten in Rotterdam

Alles gaat online, ook je studie. Je rooster checken, je studiegenoten mailen of je paper inleveren. Je hebt een laptop nodig. Of is een tablet misschien handiger? Bij SURFspot weten we raad! Onze klantenservice kan jou helpen met je studiebenodigdheden voor jouw opleiding in Rotterdam. Moet jouw nieuwe laptop Adobe Creative Cloud of IBM SPSS kunnen draaien? Geen probleem, wij laten je zien welke laptop geschikt is én nog draagbaar is in je rugzak.

Reis je liever licht? Een tablet of iPad is dan een goede keuze. Helemaal als je hem vooral nodig hebt om online te blijven en aantekeningen te maken in college. Een bijpassend toetsenbord erbij en jij bent good to go. Ook voor een nieuwe smartphone kun je terecht bij SURFspot. Zo blijf jij makkelijk in contact met je studie- en huisgenoten. Wil je wel graag een ander toestel, maar niet de hoofdprijs betalen? Kijk dan eens naar ons aanbod refurbished iPhones en Android smartphones. Kwaliteit voor een kleinere prijs!

Populaire hardware merken

Betaalbaar software kopen als student

Het Rotterdamse studentenleven is al duur genoeg, dan wil je niet teveel voor je software moeten betalen. Door onze afspraken met aanbieders krijg jij als Rotterdamse student altijd een eerlijke prijs. Benieuwd wat andere studenten in Rotterdam nodig hebben voor hun studie? We hebben de populaire merken op SURFspot voor je op een rijtje gezet.

 • Microsoft Office is onmisbaar voor iedere student! Hoe ga je anders je verslagen typen, je presentaties maken of je datasets beheren?
 • Volg jij een opleiding in Rotterdam waar je Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere Pro, XD of Lightroom voor nodig hebt? Bijvoorbeeld aan het Grafisch Lyceum Rotterdam of Codarts? Via SURFspot schaf je een Adobe Creative Cloud voor grafische studenten aan met extra veel korting.
 • Vakken met statistiek en analyse zijn berucht, maar met de juiste software zul jij je er ook doorheen weten te slaan! Bij SURFspot schaf jij de benodigde licentie voor IBM SPSS of andere statistiek software aan voor een studentenprijs. Moet je voor je onderzoek interviews transcriberen? Kijk dan eens naar een licentie voor Amberscript.

Niet te vergeten! Bescherm je (nieuwe) laptop met antivirussoftware

Antivirussoftware is belangrijk om je laptop of computer te beschermen. Je moet er toch niet aan denken dat je harde schijf gegijzeld wordt door een ransomware virus, terwijl jij die deadline voor dat belangrijke project moet halen! Neem het zekere voor het onzekere en schaf goede antivirussoftware aan met studentenkorting. Populaire merken op SURFspot zijn Norton, McAfee en ESET.

 1. Toon alle

Veilig je studiebenodigdheden bestellen bij SURFspot?

 • Wij werken samen met onderwijsinstellingen in Rotterdam
 • Een eerlijk verhaal en een eerlijke prijs, wij zijn geen prijsstunter
 • Het héle collegejaar een goede deal
 • Altijd gratis bezorgd
 • Makkelijk besteld, snel in huis
 • Productadvies op basis van jouw wensen en situatie
 • Kennis en expertise op gebied van studiebenodigdheden
 • Met ons begin jij goed voorbereid aan je studie
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8,4 op Kiyoh

Heb je vragen?

Heb je vragen over hoe je moet inloggen of over de producten in de webwinkel? Of wil je graag meer weten over de producten jij nodig hebt voor je studie? Tussen 13.00 uur en 17.00 uur zit er een medewerker klaar om jouw vragen te beantwoorden in de chat. Of stuur een mailtje naar info@surfspot.nl.

Wij werken samen met onderwijsinstellingen in Rotterdam

SURFspot is dé webwinkel voor studiebenodigdheden als je gaat studeren in Rotterdam. Wij hebben namelijk geen winstoogmerk. Zo zorgen we ervoor dat jij als student in Rotterdam altijd een goede prijs betaalt.
Wij kunnen jou verder helpen met wat je nodig hebt voor jouw opleiding in Rotterdam. We werken direct samen met de onderwijsinstellingen en zijn daarom goed op de hoogte van de ins and outs. Heb je vragen over de studiebenodigdheden die je nodig hebt voor jouw studie? Neem dan contact met ons op! Wij geven je advies op maat.

SURFspot speciaal voor studenten in Rotterdam

SURFspot is speciaal voor studenten. Ben je student in Rotterdam? Je kunt producten bestellen bij SURFspot als jouw onderwijsinstelling bij ons is aangesloten. Zoals:

Log dan eenvoudig in met je studentaccount van je onderwijsinstelling.

Inloggen SURFspot