Vragen rondom SURFspot

Heb je vragen aangaande SURFspot of wil je bijvoorbeeld een overzicht van welke producten er binnen jouw onderwijsinstelling het meest gekocht worden? Dan kun je mailen naar samenwerken@surfspot.nl. 

Promotie SURFspot

We willen het je zo makkelijk mogelijk maken om SURFspot bekend te maken onder studenten. Het is tenslotte ons gezamenlijk belang om studenten van goede en legale software te voorzien voor een zo laag mogelijke prijs. SURFspot kan onder andere helpen met:

  • Het meedenken over het gebruik van communicatiekanalen in combinatie met promotiemateriaal
  • Het aanleveren van (bijpassend) promotiemateriaal
  • Het opzetten van acties voor het voordelig aan kunnen schaffen van bepaalde software, specifiek voor uw instelling.

Ben je hierin geïnteresseerd of heb je hier vragen over? Dan kun je contact opnemen met SURFspot via samenwerken@surfspot.nl.

Credits voor studenten en medewerkers

Het is mogelijk om medewerkers of studenten via SURFspot software/hardware aan te bieden op kosten van de instelling. Bijvoorbeeld om te stimuleren dat bepaalde software wordt gebruikt, medewerkers en studenten te ontzien in kosten, of juist als een extra onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. Hiervoor biedt SURFspot onderwijsinstellingen de mogelijkheid om credits in te zetten. Met deze credits kunnen medewerkers en studenten producten op SURFspot aanschaffen. De medewerker en/of student betaalt in dit geval met credits en hoeft niet met eigen geld te betalen. Een van de voordelen is dat je enerzijds medewerkers en studenten extra diensten kunt aanbieden en hier anderzijds niet de financiële afdeling binnen de instelling mee belast vanwege declaraties. Vindt hier meer informatie over credits. Neem voor meer informatie contact met ons op via samenwerken@surfspot.nl.

Aangesloten onderwijsinstellingen

Benieuwd welke onderwijsinstellingen zijn aangesloten? Kijk dan hier voor een overzicht.