Studeren in Amsterdam

In de grootste studentenstad van Nederland hoef jij je als student geen dag te vervelen. De keuze op het gebied van opleidingen in Amsterdam is reuze, dus het is logisch dat jij daar een studie volgt. Studeer jij aan de Vrije Universiteit, de Universiteit van Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdamof het ROC in Amsterdam? Bij SURFspot bestel je jouw studiebenodigdheden het héle collegejaar voor een studentenprijs. Wij zijn de webwinkel zonder winstoogmerk. Daarom betaal jij als student in Amsterdam nooit te veel voor je software of hardware.

Heb je al een studentaccount van je onderwijsinstelling ontvangen? Log dan in en bestel je nieuwe laptop, koptelefoon of softwarelicentie makkelijk en snel!

Inloggen SURFspot

Student in Amsterdam

Met meer dan 120.000 studenten is Amsterdam veruit de grootste studentenstad van Nederland. Met een studententencampus en twee fantastische universiteiten is dat natuurlijk ook niet gek. Amsterdam heeft daarnaast een zeer divers aanbod voor iedere smaak, dus je zult je er geen moment vervelen. Er is altijd wel iets leuks te beleven met al die leuke (betaalbare) restaurantjes, kroegen, parken en het Amsterdamse Bos. 

Wie aan Nederland denkt, denkt meteen aan Amsterdam. Maar als student in Amsterdam ga jij de stad pas écht leren kennen! Misschien ben je lid van een van de vele studie- of studentenverenigingen  of ben jij regelmatig te vinden in het Vondelpark met je huisgenoten of studievrienden. En heb je Amsterdam Beach al ontdekt? Inderdaad, dat is natuurlijk Zandvoort (in die toeristische lokker trap jij als échte Amsterdamse student niet), maar de Amsterdamse stadsstranden zijn op hete zomerse dagen wel lekker vertoeven. Voor wie er woont is Amsterdam zo veel meer dan alleen een naam. Maar naast alle verenigingsactiviteiten en kroegbezoekjes met vrienden en gezellige gedeelde maaltijden met huisgenoten moet er ook gestudeerd worden. En daar heb je goede studiebenodigdheden voor nodig. Gelukkig ben je daarvoor bij SURFspot aan het juiste adre

Laptops en smartphones voor studenten in Amsterdam

Je zult veel online zijn en dus wil je de mooiste en beste gadgets voor je studie. Je rooster checken, je studiegenoten mailen of je paper inleveren. Je hebt een laptop nodig. Of is een tablet misschien handiger? SURFspot is jouw partner als het om deze keuzes gaat, app of mail onze klantenservice als je vragen hebt. Bij SURFspot weten we raad! Onze klantenservice kan jou helpen met je studiebenodigdheden voor jouw opleiding in Amsterdam. Moet jouw nieuwe laptop Adobe Creative CloudofIBM SPSSkunnen draaien? Geen probleem, wij laten je zien welke laptop geschikt is én nog draagbaar is in je rugzak .

Reis je liever licht? Een tabletofiPadis dan een goede keuze. Helemaal als je hem vooral nodig hebt om online te blijven en aantekeningen te maken in college. Een bijpassend toetsenbord erbij en jij bent good to go. Ook voor een nieuwe smartphone kun je terecht bij SURFspot. Zo blijf jij makkelijk in contact met je studie- en huisgenoten. Wil je wel graag een ander toestel, maar niet de hoofdprijs betalen? Kijk dan eens naar ons aanbod refurbished iPhones en Android smartphones. Kwaliteit voor een kleinere prijs!

Populaire merken bij studenten in Amsterdam

Maak je Amsterdamse studentenleven betaalbaar

Het  studentenleven in Amsterdam is al duur genoeg, dan wil je niet teveel voor je software moeten betalen. Door onze afspraken met aanbieders krijg jij als Amsterdamse student altijd een eerlijke prijs. Benieuwd wat andere studenten in Amsterdam nodig hebben voor hun studie? We hebben de populaire merken op SURFspot voor je op een rijtje gezet.

 • Microsoft Office is onmisbaar voor iedere student! Hoe ga je anders je verslagen typen, je presentaties maken of je datasets beheren?
 • Volg jij een opleiding in Amsterdam waar je Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere Pro, XD of Lightroom voor nodig hebt? Via SURFspot schaf je een Adobe Creative Cloud licentie aan met korting.
 • Vakken met statistiek en analyse zijn berucht, maar met de juiste software zul jij je er ook doorheen weten te slaan! Bij SURFspot schaf jij de benodigde licentie voor IBM SPSS of andere statistiek software aan voor een studentenprijs. Moet je voor je onderzoek interviews transcriberen? Kijk dan eens naar een licentie voor Amberscript.

Niet te vergeten! Bescherm je (nieuwe) laptop met antivirussoftware

Antivirussoftware is belangrijk om je laptop of computer te beschermen. Je moet er toch niet aan denken dat je harde schijf gegijzeld wordt door een ransomware virus, terwijl jij die deadline voor dat belangrijke project moet halen! Neem het zekere voor het onzekere en schaf goede antivirussoftware aan met studentenkorting. Populaire merken op SURFspot zijn Norton, McAfee en ESET.

 1. Toon alle

Voordelen van bestellen bij SURFspot?

 • Wij werken samen met onderwijsinstellingen in Amsterdam
 • Een eerlijk verhaal en een eerlijke prijs, wij zijn geen prijsstunter
 • Het héle collegejaar een goede deal
 • Altijd gratis bezorgd
 • Makkelijk besteld, snel in huis
 • Productadvies op basis van jouw wensen en situatie
 • Kennis en expertise op gebied van studiebenodigdheden
 • Met ons begin jij goed voorbereid aan je studie
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8,7 op Kiyoh

Heb je vragen?

Heb je vragen over hoe je moet inloggen of over de producten in de webwinkel? Of wil je graag meer weten over de producten jij nodig hebt voor je studie? Tussen 13.00 uur en 17.00 uur zit er een medewerker klaar om jouw vragen te beantwoorden in de chat. Of stuur een mailtje naar info@surfspot.nl.

Wij werken samen met onderwijsinstellingen in Amsterdam

SURFspot is dé webwinkel voor studiebenodigdheden als je gaat studeren in Amsterdam. Wij hebben namelijk geen winstoogmerk. Zo zorgen we ervoor dat jij als student in Amsterdam altijd een goede prijs betaalt.
Wij kunnen jou verder helpen met wat je nodig hebt voor jouw opleiding in Amsterdam. We werken direct samen met de onderwijsinstellingen en zijn daarom goed op de hoogte van de ins and outs. Heb je vragen over de studiebenodigdheden die je nodig hebt voor jouw studie? Neem dan contact met ons op! Wij geven je advies op maat.

SURFspot je partner tijdens je studententijd in Amsterdam

 Ben je student in Amsterdam? Je kunt direct producten bestellen bij SURFspot als jouw onderwijsinstelling bij ons is aangesloten. 

Log  eenvoudig in met je studentaccount van je onderwijsinstelling!

Inloggen SURFspot