Studeren in Nijmegen

Nijmegen is de oudste stad van Nederland en als échte Nijmeegse student ben jij trots op deze geschiedenis (en weet jij ook dat de claim van Maastricht niet klopt). Studeer jij aan de Radboud Universiteit, de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen of het ROC in Nijmegen? Bij SURFspot bestel je jouw studiebenodigdheden het héle collegejaar voor een studentenprijs. Wij zijn de webwinkel zonder winstoogmerk. Daarom betaal jij als student in Nijmegen nooit teveel voor je software of hardware. 

Heb je al een studentaccount van je onderwijsinstelling ontvangen? Log dan in en bestel je nieuwe laptop, koptelefoon of softwarelicentie makkelijk en snel. 

Inloggen SURFspot

Student in Nijmegen

Nijmegen is de meest gemoedelijke studentenstad van Nederland. Het dorpsgevoel laat je misschien twijfelen of het wel een échte studentenstad is, maar maak je geen zorgen. Het studentenleven in Nijmegen laat niks te wensen over. Naast de vele studie-, studenten- en sportverenigingen kun je je ook goed vermaken in de stad zelf. En studentendeals zijn er genoeg, denk bijvoorbeeld aan de Waaghhap bij De Waagh op de Grote Markt. En het kaasgehakt van Café de Plak is natuurlijk ook echt studentenvoer die iedere student in Nijmegen een keer geprobeerd moet hebben. In de zomer is Nijmegen sowieso de place to be, want de zomerfeesten veranderen de stad in één groot festivalfestijn. Of je nu zelf de Nijmeegse vierdaagse loopt of niet, in juli is het in Nijmegen áltijd tijd voor een feestje! Maar naast alle verenigingsactiviteiten en kroegbezoekjes met vrienden en gezellige gedeelde maaltijden met huisgenoten moet er ook gestudeerd worden. En daar heb je goede laptops, software en natuurlijk ook leuke gadgets voor nodig. Gelukkig ben je daarvoor bij SURFspot aan het juiste adres. 

In Nijmegen wonen dan ook bijna 20.000 studenten op kamers! Wil of ga jij ook in Nijmegen wonen? Je vindt hieronder alle informatie die je nodig hebt over wonen in Nijmegen! Tip: kameraanbod in Nijmegen?  

Laptops en smartphones voor studenten

Alles gaat online, ook je studie. Je rooster checken, je studiegenoten mailen of je paper inleveren. Je hebt een laptop nodig. Of is een tablet misschien handiger? Bij SURFspot weten we raad. Onze klantenservice kan jou helpen met je studiebenodigdheden voor jouw opleiding in Nijmegen. Moet jouw nieuwe laptop Adobe Creative Cloud of IBM SPSS kunnen draaien? Geen probleem, wij laten je zien welke laptop geschikt is én nog draagbaar is in je rugzak.

Reis je liever licht? Een tablet of iPad is dan een goede keuze. Helemaal als je hem vooral nodig hebt om online te blijven en aantekeningen te maken in college. Een bijpassend toetsenbord erbij en jij bent good to go. Ook voor een nieuwe smartphone kun je terecht bij SURFspot. Zo blijf jij makkelijk in contact met je studie- en huisgenoten. Wil je wel graag een ander toestel, maar niet de hoofdprijs betalen? Kijk dan eens naar ons aanbod refurbished iPhones en Android smartphones. Kwaliteit voor een kleinere prijs!

Populaire merken bij studenten in Nijmegen

 • Apple
 • HP
 • Dell
 • Refurbished

Software voor je studie

Het Nijmeegse studentenleven is al duur genoeg, dan wil je niet teveel voor je software moeten betalen. Door onze afspraken met aanbieders krijg jij als Nijmeegse student altijd een eerlijke prijs. Benieuwd wat andere studenten in Nijmegen nodig hebben voor hun studie? We hebben de populaire merken op SURFspot voor je op een rijtje gezet.

 • Microsoft Office is onmisbaar voor iedere student! Hoe ga je anders je verslagen typen, je presentaties maken of je datasets beheren?
 • Volg jij een opleiding in Nijmegen waar je Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere Pro, XD of Lightroom voor nodig hebt? Bijvoorbeeld aan de HAN of het ROC? Via SURFspot schaf je een Adobe Creative Cloud licentie aan met korting.
 • Vakken met statistiek en analyse zijn berucht, maar met de juiste software zul jij je er ook doorheen weten te slaan! Bij SURFspot schaf jij de benodigde licentie voor IBM SPSS of andere statistiek software aan voor een studentenprijs. Moet je voor je onderzoek interviews transcriberen? Kijk dan eens naar een licentie voor Amberscript.

Niet te vergeten! Bescherm je (nieuwe) laptop met antivirussoftware

Antivirussoftware is belangrijk om je laptop of computer te beschermen. Je moet er toch niet aan denken dat je harde schijf gegijzeld wordt door een ransomware virus, terwijl jij die deadline voor dat belangrijke project moet halen! Neem het zekere voor het onzekere en schaf goede antivirussoftware aan met studentenkorting. Populaire merken op SURFspot zijn Norton, McAfee , F-Secure en ESET.

 1. Toon alle

Voordelen om tijdens je studie te kopen bij SURFspot:

 • Wij werken samen met onderwijsinstellingen in Nijmegen
 • Een eerlijk verhaal en een eerlijke prijs, wij zijn geen prijsstunter
 • Het héle collegejaar een goede deal
 • Altijd gratis bezorgd
 • Makkelijk besteld, snel in huis
 • Productadvies op basis van jouw wensen en situatie
 • Kennis en expertise op gebied van studiebenodigdheden
 • Met ons begin jij goed voorbereid aan je studie
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8,4 op Kiyoh

Heb je vragen?

Heb je vragen over hoe je moet inloggen of over de producten in de webwinkel? Of wil je graag meer weten over de producten jij nodig hebt voor je studie? Tussen 13.00 uur en 17.00 uur zit er een medewerker klaar om jouw vragen te beantwoorden in de chat. Of stuur een mailtje naar info@surfspot.nl.

Wij werken samen met onderwijsinstellingen in Nijmegen

SURFspot is dé webwinkel voor studiebenodigdheden als je gaat studeren in Nijmegen. Wij hebben namelijk geen winstoogmerk. Zo zorgen we ervoor dat jij als student in Nijmegen altijd een goede prijs betaalt. Wij kunnen jou verder helpen met wat je nodig hebt voor jouw opleiding in Nijmegen. We werken direct samen met de onderwijsinstellingen en zijn daarom goed op de hoogte van de ins and outs. Heb je vragen over de studiebenodigdheden die je nodig hebt voor jouw studie? Neem dan contact met ons op! Wij geven je advies op maat.

SURFspot is speciaal voor studenten

SURFspot is speciaal voor studenten. Ben je student in Nijmegen? Je kunt producten bestellen bij SURFspot als jouw onderwijsinstelling bij ons is aangesloten. Zoals:

Log dan eenvoudig in met je studentaccount van je onderwijsinstelling!

Inloggen SURFspot