Eerstejaars studenten

Je bent eerstejaars student en staat aan de start van je studie. Dat is best spannend! Natuurlijk heb je zin om te beginnen, nieuwe vrienden te maken en de studentenstad te verkennen. Maar voor het zo ver is moet je eerst nog het begin van je studie voorbereiden. Begin bij SURFspot, de webwinkel zonder winstoogmerk gespecialiseerd in studiebenodigdheden. Of je nu een laptop, tablet, koptelefoon of softwarelicentie zoekt, bij SURFspot schaf je jouw studiebenodigdheden het héle collegejaar aan voor een studentenprijs.

Heb je al een studentaccount van je onderwijsinstelling ontvangen? Log dan in en bestel je nieuwe laptop, koptelefoon of softwarelicentie makkelijk en snel!

Inloggen SURFspot

Van laptop tot smartphone


Alles gaat online, ook je studie. Je rooster checken, je studiegenoten mailen of je eerste paper inleveren. Je hebt een laptop nodig. Of is een tablet misschien handiger? Bij SURFspot weten we raad! Onze klantenservice kan jou precies vertellen welke hardware geschikt is voor jouw situatie en welke laptop de software kan draaien die jij nodig hebt voor je studie. Moet jouw nieuwe laptop Adobe Creative Cloud  of IBM SPSS kunnen draaien? Geen probleem, wij laten je zien welke laptop geschikt is én nog draagbaar is in je rugzak.

Reis je liever licht? Een tablet of iPad is dan een goede keuze. Helemaal als je hem vooral nodig hebt om online te blijven en aantekeningen te maken in college. Een bijpassend toetsenbord erbij en jij bent good to go. Ook voor een nieuwe smartphone kun je terecht bij SURFspot. Zo blijf jij makkelijk in contact met je studie- en huisgenoten. Wil je wel graag een ander toestel, maar niet de hoofdprijs betalen? Kijk dan eens naar ons aanbod refurbished iPhones en Android smartphones. Kwaliteit voor een kleinere prijs!

Software voor een studentenprijs

Collegegeld, boeken, een nieuwe laptop. Misschien ga je wel op kamers? Het telt allemaal wel op. En nu heb je ook nog een softwarelicentie nodig! Gelukkig kun je de software die jij nodig hebt bij SURFspot aanschaffen voor een eerlijke prijs. Het studentenleven is al duur genoeg! Door onze afspraken met aanbieders betaal jij als student nooit te veel voor je software. Zo kun jij je extra verdiende geld tenminste uitgeven op donderdagavond met je nieuwe vrienden.

Populaire merken

Benieuwd wat andere studenten nodig hebben voor hun studie? Dit zijn populaire merken op SURFspot:

Populaire hardware merken

Apple >> , HP >> , Dell >> , Refurbished >>

 

Populaire software

Adobe Creative Cloud >>

Adobe

 1. Toon alle adobe

Microsoft Office >>

Microsoft

IBM SPSS >>

SPSS

 1. Toon alle spss

Amberscript >>

Niet vergeten! Bescherm je (nieuwe) laptop met antivirus

Norton >>, McAfee >> , ESET >> 

Antivirus

 1. Toon alle antivirus

 

Waarom je studiebenodigdheden bestellen bij SURFspot?

 • Wij werken samen met onderwijsinstellingen
 • Een eerlijk verhaal en een eerlijke prijs, wij zijn geen prijsstunter
 • Het héle collegejaar een goede deal
 • Altijd gratis bezorgd
 • Makkelijk besteld, snel in huis
 • Productadvies op basis van jouw wensen en situatie
 • Kennis en expertise op gebied van studiebenodigdheden
 • Met ons begin jij goed voorbereid aan je studie
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8,4 op Kiyoh

SURFspot is speciaal voor studenten; log in om te bestellen!

SURFspot is dé webwinkel voor studiebenodigdheden. Wij hebben namelijk geen winstoogmerk. Zo zorgen we ervoor dat jij als eerstejaars student altijd een goede prijs betaalt.

Wij weten wat je nodig hebt voor jouw studie, omdat we direct samenwerken met de onderwijsinstellingen. Heb je vragen over welke studiebenodigdheden je nodig hebt voor jouw studie? Neem dan contact met ons op! Wij weten wat jij nodig hebt en geven je advies op maat. SURFspot is speciaal voor studenten. Je kunt producten bestellen bij SURFspot als jouw onderwijsinstelling bij ons is aangesloten. Wil je jouw studiebenodigdheden bestellen voor een studentenprijs? Log dan eenvoudig in met je studentaccount van je onderwijsinstelling!

Ben je eerstejaars student en kun je nog niet inloggen?

Dan kan het zijn dat jouw onderwijsinstelling je studentaccount nog niet geactiveerd heeft. Je ontvangt van jouw onderwijsinstelling informatie over je studentaccount.

Heb je vragen?

Heb je vragen over hoe je moet inloggen of over de producten in de webwinkel Of wil je graag meer weten over de producten jij nodig hebt voor je studie? Tussen 13.00 uur en 17.00 uur zit er een medewerker klaar om jouw vragen te beantwoorden in de chat. Of stuur een mailtje naar info@surfspot.nl.