Klantenservice

Mail ons

Heb je je antwoord niet kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op via info@surfspot.nl

Chat met ons

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op via de live chat van 13:00 tot 17:00 uur.

Meldingen

Misschien staat jouw vraag al online? Vind je antwoord in onze veelgestelde vragen.

Top 5 veelgestelde vragen

De downloadlinks die wij bij onze bestellingen meesturen, zijn 30 dagen actief. Je kunt binnen deze 30 dagen je product downloaden. Mocht het niet zijn gelukt om de download te starten binnen deze 30 dagen of wil je een herinstallatie uitvoeren en is de termijn verstreken, neem dan contact op met ons op.
Stuur een mail naar info@surfspot.nl of spreek ons op werkdagen aan op de live chat. 

Wij kunnen je te allen tijde voorzien van een nieuwe actieve downloadlink. Let wel op dat wij je geen nieuwe downloadlink kunnen toezenden als de licentieperiode van je product is verlopen. De licentieperiode van softwareproducten is terug te vinden op de productpagina.
 

Het kan gebeuren dat je een bestelling plaatst voor een product dat je eigenlijk niet wilde bestellen, misschien heb je een product gekocht voor een ander besturingssyteem? 

Tijdens de aankoop ga je akkoord met de voorwaarden: "Ik geef toestemming voor directe levering van de (cloud)dienst(en). Mijn recht op ontbinding van de koop vervalt (zie artikel 10 Algemene Voorwaarden)"

Het is dus helaas niet mogelijk om je pakket te retourneren of om te ruilen.

Als je de melding krijgt dat de code al is ingewisseld, dan betekent dit dat je bestelling aan je Adobe ID gekoppeld is. Je kunt in dat geval de software het handigst in gebruik nemen met behulp van de Adobe Desktop app. Verwijder alle Adobe software van je computer met deze instructies en ga vervolgens naar deze pagina om de software opnieuw te installeren. Als je in deze omgeving inlogt met jouw Adobe ID dan krijg je een handig overzicht waarin je kunt selecteren welke programma’s je wilt gebruiken. Let overigens op dat het enkele minuten kan duren voordat een nieuw ingewisselde code daadwerkelijk actief zal komen te staan op jouw Adobe ID. Mocht je dus nog steeds meldingen krijgen dat je geen geldige licentie hebt, dan zal dat hierdoor komen. Als je na 48 uur nog steeds geen werkende licentie hebt dan is het verstandig om ons te benaderen per mail of chat.

Als je tijdens de installatie van Office 2019 verbinding met het internet hebt, wordt Office automatisch geactiveerd.
Maak je dus geen zorgen als je geen code hebt hoeven invoeren tijdens de installatie.

Tip: Tijdens de installatie van Office 2019 zal je de vraag krijgen om je aan te melden met een account. Meld je tijdens dit proces aan met een Microsoft account dat je zelf in beheer hebt. Deze account informatie kunnen wij niet inzien of achterhalen, we raden je dus aan om deze informatie goed te bewaren.
Mocht je deze informatie kwijt zijn, kunnen wij dit niet voor je achterhalen. Deze informatie zal je nodig zal je wel nodig hebben voor een herinstallatie en heractivatie.

Mocht je de melding krijgen dat Office 365 niet beschikbaar is voor jou dan is het goed mogelijk dat je Office 365 via jouw eigen onderwijsinstelling kunt krijgen. 

De reden hiervoor is dat veel instellingen, voor het jaar 2020, via SURFmarket (SURFspot is hier een onderdeel van) een groot aantal "O365 licenties voor studenten" hebben ingekocht, om deze vervolgens te verstrekken aan de studenten via de eigen tenant (een eigen Dashboard).

Je kunt hier controleren of jouw instelling Office 365 zelf uitlevert.

Mocht jouw instelling in deze lijst staan, dan betekent dit dus dat jij binnenkort waarschijnlijk gebruikt kunt gaan maken van Office 365 via de gebruikersnaam van jouw instelling. De details over de uitrol hiervan zijn bij ons momenteel helaas nog niet bekend (gezien de instellingen deze overgang zelfstandig regelen). 

Je kunt voor meer informatie hierover het beste even contact opnemen met de ICT-helpdesk van jouw instelling.