Klantenservice

Mail ons

Heb je een vraag of een probleem mail dan naar info@surfspot.nl

Chat met ons

Heb je een vraag of een probleem spreek ons op werkdagen aan op de chat  van 13.00 uur tot 17.00 uur. 

Meldingen

Er zijn op dit moment geen meldingen.  

Bereikbaarheid

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur via info@surfpot.nl 

Onze reactietijd ligt momenteel tussen de 1 en 2 werkdag(en). 

Ook kun je ons op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur bereiken op de chat.  

Neem contact op

Heb je een vraag of een probleem mail dan naar

info@surfspot.nl

of spreek ons op werkdagen aan op de chat  

van 13.00 tot 17.00 

 

 

Volg SURFspot

 

Top 5 veelgestelde vragen

De downloadlinks die wij bij onze bestellingen meesturen zijn 30 dagen actief. Je kunt binnen deze 30 dagen je product downloaden. Mocht het om een reden niet zijn gelukt om de download te starten binnen deze 30 dagen of wil je een herinstallatie uitvoeren en is de termijn verstreken, neem dan contact op met ons op. Wij kunnen je ten allen tijde voorzien van een nieuwe actieve downloadlink. Let wel op dat wij je geen nieuwe downloadlink kunnen toezenden als de licentieperiode van je product is verlopen. De licentieperiode van een software product is terug te vinden op de productpagina. Stuur een mail naar info@surfspot.nl of spreek ons op werkdagen aan op de live chat. 

Als jouw licentie voor IBM SPSS Statistics afloopt kun je op SURFspot voor € 2,75 een nieuwe productcode bestellen. Dit product heet Serienummer voor verlenging IBM SPSS Statistics.
Hiermee verleng je de licentie met een jaar.

Hoe doe je dit?
1. Start de ‘License Authorization Wizard’ door het license authorization wizard icoon aan te klikken in de SPSS application folder of zoek bij Start op SPSS License Wizard. 
2. Wanneer daarom gevraagd wordt, kies voor ‘License my product now’.
3. Voer de nieuw bestelde code in en bevestig.

Je ontvangt bij de bestelling van Office 365 Pro Plus twee e-mails met daarin apart vermeld je gebruikersnaam, deze eindigt op @edu.surfspot.nl, en je wachtwoord. Mocht je geen gegevens zien dan raden we je aan om ook de map ongewenst te bekijken. 
Kun je niet inloggen via de portal, https://login.microsoftonline.com/, om Office in gebruik te nemen dan kan het zijn dat jij je tijdelijke gebruikersnaam kopieert en plak. Helaas kan met het kopieren van het tijdelijke wachtwoord een spatie mee gekopieert worden waardoor deze niet wordt gepakt. We raden je aan om het wachtwoord over te typen. 
Mocht je nog steeds niet in kunnen loggen stuur ons dan een mail met je gebruikersnaam en wij zullen je wachtwoord resetten, je kunt ons ook aanspreken op de chat.

Het kan gebeuren dat je een bestelling plaatst voor een product dat je eigenlijk niet wilde bestellen, misschien heb je een product gekocht voor een ander besturingssyteem of heb je een cd aangeschaft en heb je geen cd ingang? 

We willen je vragen om altijd eerst contact met ons op te nemen voordat je de bestelling uitpakt, de download start of een nieuwe bestelling plaatst. Wij kunnen afhankelijk van de situatie je voorzien van de juiste instructies. 

Je kunt Adobe Creative Cloud op twee apparaten installeren, zowel op een Windows systeem als op een Mac systeem. Als je voor het eerst gebruik gaat maken van Adobe Creative Cloud dan kun je de stappen uit de installatiehandleiding volgen. Je vind de installatiehandleiding hier

Wil je huidge Adobe Creative Cloud licentie verlengen, bekijk dan de verlengingshandleiding hier. 

Adobe op een tweede apparaat installeren gaat via je aangemaakte Adobe ID. Als je de melding krijgt dat de code al ingewisseld is, betekent dit dat je licentie aan je Adobe-ID gekoppeld is. Je kunt in dat geval de software het handigst in gebruik nemen met behulp van de Adobe appsmanager.

Verwijder alle Adobe software van je computer en ga vervolgens naar: http://adobe.com/appsmanager/ Als je hier inlogt met je Adobe-ID, krijg je een handig overzicht waar je kunt selecteren welke programma’s je wilt gebruiken.

Je kunt Adobe het beste verwijderen met de Adobe Cleaner Tool