SPSS Informatie m.b.t. kwetsbaarheid Log4j >

Klantenservice

Mail ons

Heb je je antwoord niet kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op via info@surfspot.nl. Wij zijn per e-mail bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Chat met ons

Je kunt met ons chatten van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 15:00 uur. De chat knop verschijnt dan rechts onder in het scherm.

Meldingen

Kom jij ons team versterken? Reageer direct!

Informatie m.b.t. levering Apple producten

Top 5 veelgestelde vragen

Het kan gebeuren dat je een bestelling plaatst voor een product dat je eigenlijk niet wilde bestellen, misschien heb je een product gekocht voor een ander besturingssyteem? 

Tijdens de aankoop ga je akkoord met de voorwaarden: "Ik geef toestemming voor directe levering van de (cloud)dienst(en). Mijn recht op ontbinding van de koop vervalt (zie artikel 10 Algemene Voorwaarden)"

Het is dus helaas niet mogelijk om je pakket te retourneren of om te ruilen.

Je kunt de installatie van Adobe Creative Cloud uitvoeren met behulp van onze installatiehandleiding, of installatie-tutorial.

Je kunt per jaar één Creative Cloud jaarlicentie bij ons aanschaffen en dit op twee apparaten in gebruik nemen. Dit kunnen zowel Mac apparaten als Windows apparaten zijn.

Helaas gebeurt het steeds vaker dat Apple MacBooks, Apple iMacs en Apple iPads vertraagd zijn. Doordat de wereldwijde vraag naar computerchips groter is dan het aanbod, zijn de Apple iPads en MacBooks zeer slecht leverbaar. De levertijden bij deze producten zijn indicatief. Levertijden kunnen dus afwijken van wat er bij het product staat vermeld. Onze excuses hiervoor. In samenwerking met onze leverancier Switch proberen we je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de meest actuele levertijden. FAQ levering Apple producten: https://www.surfspot.nl/apple-levering

Met de stappen in de volgende handleiding kun je Office 2021 (her)installeren:

Windows: https://www.surfspot.nl/mwdownloads/download/link/id/197/    

Mac: https://www.surfspot.nl/mwdownloads/download/link/id/196/