Klantenservice

Mail ons

Heb je een vraag of een probleem mail dan naar info@surfspot.nl

Chat met ons

Heb je een vraag of een probleem spreek ons op werkdagen aan op de chat van 13.00 uur tot 17.00 uur. 

Meldingen

Geen meldingen

Top 5 veelgestelde vragen

De downloadlinks die wij bij onze bestellingen meesturen, zijn 30 dagen actief. Je kunt binnen deze 30 dagen je product downloaden. Mocht het niet zijn gelukt om de download te starten binnen deze 30 dagen of wil je een herinstallatie uitvoeren en is de termijn verstreken, neem dan contact op met ons op.
Stuur een mail naar info@surfspot.nl of spreek ons op werkdagen aan op de live chat. 

Wij kunnen je te allen tijde voorzien van een nieuwe actieve downloadlink. Let wel op dat wij je geen nieuwe downloadlink kunnen toezenden als de licentieperiode van je product is verlopen. De licentieperiode van softwareproducten is terug te vinden op de productpagina.
 

Als jouw licentie voor IBM SPSS Statistics afloopt kun je op SURFspot voor € 2,75 een nieuwe licentiecode bestellen. Deze licentiecode heet in de winkel 'Serienummer voor verlenging IBM SPSS Statistics'. Met de aanschaf van dit serienummer verleng je de licentie met een jaar. 

Bekijk het aanbod van serienummers.

Let er wel op dat je huidige programma alleen te verlengen is met een serienummer voor de versie die je wilt verlengen. Gebruik je dus SPSS 23, en is je programma verlopen, dan is dit programma alleen te verlengen met een serienummer voor verlenging voor versie 23. Het programma is niet te upgraden met een ander serienummer. 

Hoe verleng je SPSS?
1. Start de ‘License Authorization Wizard’ door het license authorization wizard icoon aan te klikken in de SPSS application folder of zoek bij Start op SPSS License Wizard. 
2. Wanneer daarom gevraagd wordt, kies voor ‘License my product now’.
3. Voer de nieuw bestelde code in en bevestig.

Mocht je er niet uitkomen gebruik dan de zoekterm 'SPSS License Wizard' in de zoekfunctie bij Start/het Windows logo als je met een Windows computer werkt of gebruik de zoekterm in Spotlight (Cmd+spatie) als je op een Mac werkt. 

Je ontvangt bij de bestelling van Office 365 Pro Plus twee e-mails met daarin, apart vermeld, je gebruikersnaam, deze eindigt op @edu.surfspot.nl, en je tijdelijke wachtwoord. Mocht je geen gegevens zien dan raden we je aan om ook de map 'ongewenste mail' te bekijken. 

Inloggen gaat via de portal, https://login.microsoftonline.com/ Na ingelogt te zijn kun je de installatie starten, rechtboven staat 'Installeer Office'. 

Kun je niet inloggen? Let op dat je alleen het tijdelijke nieuwe wachtwoord uit de mail van SURFspot gebruikt en de gebruikersnaam die eindigt op @edu.surfspot.nl. Je kunt niet inloggen met een privé e-mailadres of een instellingse-mailadres. 

Heb je problemen met inloggen log dan voor de zekerheid in via een privévenster (incognitovenster).
 
Mocht je niet in kunnen loggen, stuur ons dan een e-mail of spreek ons aan op de chat. Vergeet niet je gebruikersnaam te vermelden. Wij zullen je account resetten en je een nieuw wachtwoord toesturen zodat je weer kunt inloggen om de download te starten.

Het kan gebeuren dat je een bestelling plaatst voor een product dat je eigenlijk niet wilde bestellen, misschien heb je een product gekocht voor een ander besturingssyteem? 

Tijdens de aankoop ga je akkoord met de voorwaarden: "Ik geef toestemming voor directe levering van de (cloud)dienst(en). Mijn recht op ontbinding van de koop vervalt (zie artikel 10 Algemene Voorwaarden)"

Het is dus helaas niet mogelijk om je pakket te retourneren of om te ruilen.

Je kunt Adobe Creative Cloud op twee apparaten installeren, zowel op een Windows systeem als op een Mac systeem. Als je voor het eerst gebruik gaat maken van Adobe Creative Cloud dan kun je de stappen uit de installatiehandleiding volgen. Je vindt de installatiehandleiding hier

Wil jij je huidge Adobe Creative Cloud licentie verlengen, bekijk dan de verlengingshandleiding hier. 

Adobe op een tweede apparaat installeren gaat via je aangemaakte Adobe ID. Als je de melding krijgt dat de code al ingewisseld is, betekent dit dat je licentie aan je Adobe-ID gekoppeld is. Je kunt in dat geval de software het handigst in gebruik nemen met behulp van de Adobe appsmanager.

Verwijder alle Adobe software van je computer en ga vervolgens naar: http://adobe.com/appsmanager/ Als je hier inlogt met je Adobe-ID, krijg je een handig overzicht waar je kunt selecteren welke programma’s je wilt gebruiken.

Je kunt Adobe het beste verwijderen met de Adobe Cleaner Tool