Adobe Creative Cloud met services

Ben je student en wil je graag gebruik maken van Adobe Creative Cloud? Today is your lucky day, want bij SURFspot krijg je als student namelijk korting op het gehele Adobe Creative Cloud pakket!

Heb je al een studentenaccount van jouw onderwijsinstelling en wil je Adobe Creative Cloud downloaden?
Log dan snel in en bestel jouw licentie.

Inloggen SURFspot

Student? Bestel het Adobe Creative Cloud pakket met korting

Ben je bezig met design, voor je studie of in je vrije tijd? Dan zal Adobe je bekend in de oren klinken. Photoshop, Illustrator en InDesign koop je veilig en snel bij SURFspot. En voor een klein prijsje! Daarvoor ga je toch geen risico gaat lopen op een virus door illegale software te downloaden...

 1. Toon alle

Hoe werkt een Adobe Creative Cloud licentie voor studenten?

SURFspot werkt samen met onderwijsinstellingen in Nederland. En omdat wij geen winstoogmerk hebben betaal jij als student altijd een goede prijs. Ook als je Adobe Creatie Cloud programma’s wilt gebruiken of nodig hebt voor je studie.

Het Adobe Creative Cloud pakket bestaat uit 20 creatieve desktopprogramma’s, mobiele apps en webapps. Download de programma’s die jij wilt leren kennen op je computer, zo zijn ze ook offline beschikbaar. Daarnaast krijg je bij Adobe CC Student 100GB Cloud opslagruimte waardoor je naadloos online kan werken.

De belangrijkste kenmerken nog een keer op een rij:

 • 20 creatieve programma’s in één pakket, waaronder Photoshop, Illustrator, Lightroom, Premiere Pro en InDesign
 • Mobiele apps beschikbaar voor op je telefoon of tablet
 • Geschikt voor Windows, OSX, iOS en Android
 • Beschikbaar in Nederlands en Engels
 • Licentie voor 12 maanden, verleng daarna eenvoudig via SURFspot
 • Educatieve licentie met services van Adobe

Wat kun je als student met de verschillende programma’s van Adobe Creative Cloud?

Adobe biedt creatieve software aan. Maar dat is nog steeds best wel breed. Het Adobe Creative Cloud pakket bestaat uit meer dan 20 apps! Wat kun je er nou precies mee? We nemen je mee langs de meest gebruikte programma’s.

Adobe Photoshop

Misschien wel het bekendste programma van Adobe: Photoshop. Het is zó bekend dat de naam synoniem geworden is aan beeldbewerking. We fotoshoppen foto’s en afbeeldingen om er het beste en mooiste uit te halen. Maar naast foto’s bewerken kun je met Adobe Photoshop nog veel meer. Denk aan beeldcomposities maken, digitaal schilderen, animeren en grafische ontwerpen realiseren. Photoshop is de creatieve duizendpoot van Adobe Creative Cloud!

Adobe Illustrator

Met Adobe Illustrator maak je vectorafbeeldingen. Whut?! Denk je nu misschien wel. Vectorafbeeldingen, nog nooit van gehoord! Een vector is een grafisch element dat altijd schaalbaar is. Dat komt omdat de afbeelding niet opgebouwd is uit pixels, maar uit formules. Je kent het effect wel als je aan foto te ver inzoomt. Hij wordt onscherp en ‘pixelachtig’. Dit effect heb je bij een vector niet. Hoe groot je de afbeelding ook maakt, hij blijft scherp. Adobe Illustrator is daarom heel erg geschikt om bijvoorbeeld logo’s, pictogrammen of typografieën te maken.

Adobe InDesign

Met Adobe InDesign ontwerp je de lay-out van gedrukte en digitale media. Denk bijvoorbeeld aan:

 • boeken (covers, maar ook de paginaontwerpen)
 • digitale magazines
 • e-books
 • posters
 • briefpapier
 • folders en brochures
 • interactieve PDF's

Adobe Lightroom

Adobe Lightroom is een uitgebreide fotobibliotheek met cloudservice. Je foto’s zijn hiermee altijd binnen handbereik. Met Adobe Lightroom kun je je foto’s ordenen, bewerken, opslaan en delen. Met name als je met RAW-bestanden werkt is Adobe Lightroom ideaal.

Adobe Premiere Pro

Wie ‘videobewerking’ denkt, denkt ‘Adobe Premiere Pro’. Het is namelijk dé toonaangevende software voor videobewerking. Je kunt er alles mee maken, van YouTube-video’s tot volledige speelfilms. Omdat Adobe Premiere Pro naadloos samenwerkt met andere software uit het Adobe Creative Cloud pakket kun jij al jouw ideeën tot leven brengen in bewegend beeld.

Adobe After Effects

Neem je geen genoegen met real life videobeelden? Met Adobe After Effects creëer je special effects, zoals grootste ontploffingen en heftige regenval. Maar ook filmtitels, intro’s en overgangen kun je hiermee maken. Echt, de sky is the limit. Of eigenlijk de mind, want als jij het kan bedenken kun je het maken met After Effects.

Adobe XD

Adobe XD staat voor Adobe Experience Design. Met behulp van dit programma uit het Adobe Creative Cloud pakket bouw je moeiteloos wireframes en prototypes. Deze laten zien hoe een design voor een website of app eruit komt te zien en gaat werken. Doordat Adobe XD een samenwerkingsprogramma is kun je design en development mooi op elkaar afstemmen.

Creatieve opleidingen waar je Adobe Creative Cloud bij nodig hebt

Jeuken je handen om creatief aan de slag te gaan met een programma uit het Adobe Creative Cloud pakket? Kies dan voor een creatieve opleiding!

Communicatie en Multimedia Design

Bij de opleiding Communicatie en Multimedia Design leer jij digitale producten ontwerpen en ontwikkelen. Alle programma’s van Adobe Creative Cloud komen hier mogelijk aan bod! Dat ligt er maar net aan of jij je gaat specialiseren in website en UX-design, game design of grafisch vormgeving.
Je kunt Communicatie en Multimedia Design onder andere studeren aan:

Grafische vormgever

Met een opleiding tot grafisch vormgever leer jij informatie overdragen op een leuke, mooie en interessante manier. Dit doe je aan de hand van jouw ideeën en ontwerpen. Het gaat er niet zozeer om waarmee je het doet (het medium staat niet centraal), maar hoe je het doet. Dar maakt het werkveld van een Grafisch Vormgever heel breed. Je kunt je specialiseren in typografie en leren werken met Illustrator, maar ook websites ontwerpen met Photoshop. Waar specialiseer jij je in?

Je kunt een opleiding tot Grafisch Vormgever onder andere volgen aan:

Game developer en artist

Heb jij een passie voor games? En dan niet alleen voor het spelen ervan, maar ben je gefascineerd door de ontwikkeling of het ontwerpen van games? Dan is een opleiding tot game developer of game artist mogelijk iets voor jou. Kun je het voorstellen? Misschien sta jij straks wel aan de wieg van de nieuwe GTA, Call of Duty of FIFA!

Je kunt een opleiding tot game developer of artist volgen bij bijvoorbeeld:

Fotografie

Volg jij een opleiding tot professioneel beroepsfotograaf? Een belangrijk onderdeel van fotografie is de nabewerking van de foto’s waar je bijvoorbeeld Adobe Photoshop of Adobe Lightroom voor gebruikt.
Foto’s bewerken kan soms een negatieve ondertoon hebben, maar dat is niet nodig. Het is een essentieel onderdeel van de fotografie wat al bestaat sinds het analoge tijdperk. Immers, analoog geschoten foto’s moesten ook bewerkt worden door middel van verschillende chemische baden die andere effecten konden hebben.

Je kunt fotografie onder andere studeren aan:

UX en UI designer

Als UX of UI designer denk jij vanuit het perspectief van de gebruiker. Het staat namelijk voor User Experience en User Interface design. Je ontwerpt dat waar mensen iedere dag mee in contact komen, namelijk de voorkant van websites en apps. Hoe zorg je ervoor dat de ervaring zo gebruiksvriendelijk en leuk mogelijk is?

Je kunt UX/UI design bijvoorbeeld studeren aan:

Waarom Adobe Creative Cloud bestellen bij SURFspot?

 • Wij werken samen met onderwijsinstellingen
 • Een eerlijk verhaal en een eerlijke prijs, wij zijn geen prijsstunter
 • Het héle collegejaar een goede deal
 • Altijd gratis bezorgd
 • Makkelijk besteld, snel in huis
 • Productadvies op basis van jouw wensen en situatie
 • Kennis en expertise op gebied van studiebenodigdheden
 • Met ons begin jij goed voorbereid aan je studie
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8,4 op Kiyoh

SURFspot is speciaal voor studenten; log in om Adobe Creative Cloud te bestellen!

Je kunt Adobe Creative Cloud met studentenkorting bestellen bij SURFspot als jouw onderwijsinstelling bij ons is aangesloten. Log eenvoudig in met je studentaccount van je onderwijsinstelling en zie meteen hoeveel korting jij krijgt!

Inloggen SURFspot

Heb je vragen?

Voor de meest gestelde vragen kun je 24/7 terecht bij onze Answer Bot Stella. Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur kun je chatten met een medewerker of vul ons contactformulier in.