Studeren in Nederland

Studenten in Nederland hebben het goed voor elkaar, want speciaal voor hen is SURFspot opgericht. Bij SURFspot heb je het héle collegejaar een goede deal op je hardware en software. Scheelt mooi op je banksaldo. Dat geld kun jij als student in Nederland natuurlijk wel beter gebruiken (drankjes, stappen, festival?)

Heb je al een studentaccount van je onderwijsinstelling ontvangen? Log dan in en bestel je nieuwe laptop, koptelefoon of softwarelicentie makkelijk en snel!

Inloggen SURFspot

Studeren in Nederland in cijfers

Jij behoort tot de ruim 1.317.000 studenten in Nederland. Ja, inderdaad, meer dan een miljoen mensen studeren in Nederland aan een universiteit, hogeschool of mbo. En dat worden er ieder jaar meer! In de afgelopen 20 jaar is het aantal studenten in Nederland verdubbeld. En daar ben jij er nu één van!

Studenten in Nederland

Wist je dat het merendeel van de studenten in Nederland een mbo-opleiding volgt? Meer dan 500.000 studenten studeren aan een ROC of ander opleidingsinstituut. Net iets minder dan een half miljoen studenten studeren aan een hbo-opleiding en ruim 300.000 studenten volgen een wo-opleiding.

Going places?

Niet alle studenten in Nederland komen ook uit Nederland. Van de ingeschreven studenten in Nederland komt een ongeveer 10% uit het buitenland. De meeste van deze internationale studenten zijn onze oosterburen. Daarop volgt Italië als grootste herkomstland. Dacht je dat China een van de grootste vertegenwoordigers zou zijn onder internationale studenten in Nederland? Tot voor kort zou je gelijk hebben gehad, maar nu staan ze op de derde plek. Ook als buitenlandse student in Nederland kun je profiteren van de korting van SURFspot. Log in met het studentenaccount van je onderwijsinstelling en bestel jouw studiebenodigdheden met korting.

Geldzaken

Als student in Nederland moet je op de centen letten, het studentenleven kan best wel duur zijn. Collegegeld, op kamers, boeken en niet te vergeten een avondje stappen (pap, mam, als jullie dit lezen: maar af en toe! Echt, beloofd). Het kost allemaal geld! Moet je het zelf betalen of betalen je ouders een deel? De kans is groot dat jij naast je studie ook werkt, 85% van de studenten in Nederland heeft namelijk een bijbaantje naast de studie. Studeren is vaak een fulltime aangelegenheid, dus die extra uren die je in een baantje in de horeca of als student-assistent steekt wil je dan wel van kunnen profiteren.

Bijna 70% van de studenten in Nederland leent geld van ome Duo. Met het wegvallen van de basisbeurs is het aantal studenten in Nederland dat geld moet lenen groter. En het bedrag dat ze lenen is hoger. In 2019 hadden 1.413.700 mensen in Nederland een studieschuld. Er stond een bedrag open bij de overheid van € 19.300.000.000 aan geleend geld! Dat betekent dat de gemiddelde studieschuld € 13.700 per persoon is. Maar alles wat je leent moet je uiteindelijk ook terugbetalen, dus als echte student in Nederland probeer jij zo veel mogelijk uit te sparen en de beste deals te scoren. Met de korting van SURFspot hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken over de kosten voor je software en hardware. Bij ons krijg je namelijk het héle collegejaar een goede prijs. Zo kun jij dat zuurverdiende salaris (of die stufi) gebruiken om een extra biertje te tappen tijdens de studentenstapavond. Is toch veel gezelliger dan alleen op je kamer moeten blijven omdat de maand iets te lang was.

Studenten in Nederland krijgen korting bij SURFspot!

Studenten in Nederland hebben echt geluk, want speciaal voor jullie is SURFspot opgericht. Wij werken samen met jouw onderwijsinstelling, dus de hardware en de software die jij nodig hebt voor jouw studie (of studentenleven, want er is meer in het leven dan studeren), zul je zeker bij ons vinden. Omdat wij werken zonder winstoogmerk weet jij zeker dat je altijd een eerlijke prijs betaalt. En dat scheelt in de portemonnee! Want laten we wel wezen, die is voor een student in Nederland altijd nét een beetje te leeg, of niet?

Korting op hardware voor studenten in Nederland

Alle benodigde hardware voor een succesvol studentenleven vind je bij SURFspot. Van laptop tot smartphone, wij hebben het voor je. En voor jou hebben we altijd een goede deal. Jij als student in Nederland krijgt namelijk korting op je laptop, tablet, iPad, e-reader, smartphone of accessoires. Dat spaar jij mooi uit. Kun je dat overgebleven geld mooi gebruiken voor dat extra biertje, óf die extra kop koffie de volgende dag als je in college moet zitten met een brak hoofd…

Korting op software voor studenten in Nederland

Met die hardware zit het dus goed, maar daarmee ben je er nog niet. Software is ook heel erg duur en je hebt er heel wat van nodig! Word, PowerPoint, Excel, SPSS en misschien wel Adobe Photoshop en Illustrator. Daar gaat je maandloon, of toch maar je ouders lief aankijken? Met de prijzen van SURFspot voor deze essentiële studiebenodigdheden hoef je je puppyblik niet te oefenen. Die zijn namelijk zo klein, ze zullen het geen probleem vinden om bij te springen!

Grote en bekende studentensteden in Nederland

Als student in Nederland ben jij wellicht wel gevestigd in een van de grote studentensteden van Nederland, namelijk:

Studeer jij in Nederland in een andere stad? Kijk of jouw onderwijsinstelling bij ons is aangesloten.

Waarom je studiebenodigdheden bestellen bij SURFspot?

  • Wij werken samen met onderwijsinstellingen in Nederland
  • Een eerlijk verhaal en een eerlijke prijs, wij zijn geen prijsstunter
  • Het héle collegejaar een goede deal
  • Altijd gratis bezorgd
  • Makkelijk besteld, snel in huis
  • Productadvies op basis van jouw wensen en situatie
  • Kennis en expertise op gebied van studiebenodigdheden
  • Met ons begin jij goed voorbereid aan je studie
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8,9 op Kiyoh

Heb je vragen?

Heb je vragen over hoe je moet inloggen of over de producten in de webwinkel? Of wil je graag meer weten over de producten jij nodig hebt voor je studie? We zijn de iedere werkdag bereikbaar via de chat of stuur een mailtje naar info@surfspot.nl.

Wij werken samen met onderwijsinstellingen

SURFspot is dé webwinkel voor studiebenodigdheden als je gaat studeren in Nederland. Wij hebben namelijk geen winstoogmerk. Zo zorgen we ervoor dat jij als student in Nederland altijd een goede prijs betaalt. Wij kunnen jou verder helpen met wat je nodig hebt voor jouw opleiding in Nederland. We werken direct samen met de onderwijsinstellingen en zijn daarom goed op de hoogte van de ins and outs. Heb je vragen over de studiebenodigdheden die je nodig hebt voor jouw studie? Neem dan contact met ons op! Wij geven je advies op maat.

Wil je jouw studiebenodigdheden bestellen voor een studentenprijs? Log dan eenvoudig in met je studentaccount van je onderwijsinstelling!

Inloggen SURFspot