Gratis Soofos Online Cursus Snelcursus Design met Canva

Onderwijsprijs € 0,00

Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Snel op een rijtje:

 • Type: Online
 • Cursusniveau: Beginner
 • Duur: 34min
 • Inclusief Certificaat: Ja
 • Beschikbaar voor: Medewerker/Student

Ontdek de wereld van design met Canva

Wil je snel aan de slag met het ontwerpen van social media posts, posters, e-books, CV's en meer? Dan is deze praktische snelcursus met Canva perfect voor jou. Leer de basisprincipes van goed design en dompel jezelf onder in de eindeloze mogelijkheden van Canva.

Wat maakt design goed of slecht?

Ontdek de 8 principes van design die de basis vormen voor een goed ontwerp. Leer over uitlijning, hiërarchie, contrast en meer. Na deze cursus kun je kwalitatief design herkennen en zelf meesterwerken creëren.

Gratis en online designen

Canva.com biedt een gratis, online platform waarmee je snel en eenvoudig designs kunt maken. Van social media posts tot flyers en alles daartussenin, Canva biedt talloze mogelijkheden om je creativiteit te uiten.

De lessen

Deze mini-cursus zit boordevol praktische tips en how-to's om Canva effectief te gebruiken. Dit zijn de onderwerpen die aan bod komen:

 1. De 8 basisprincipes van design
 2. Het dashboard van Canva leren kennen en gebruiken
 3. Sjablonen en templates aanpassen in Canva
 4. Tekst bewerken in Canva
 5. Afbeeldingen gebruiken en aanpassen in Canva
 6. Je eigen ontwerp maken in Canva
 7. Je ontwerp downloaden vanuit Canva

Voor- en nadelen:

Snelle introductie tot Canva voor design.
Leer de basisprincipes van goed design.
Toegankelijk voor beginners zonder ontwerpervaring.
Mogelijk te oppervlakkig voor gevorderde gebruikers.

*De cursus is na aankoop gedurende ten minste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende ten minste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan. Vul de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan. Vul de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan