Gratis Soofos Online Cursus Basiscursus Fotografie

Onderwijsprijs € 0,00

Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Snel op een rijtje:

  • Type: Online
  • Cursusniveau: Beginner
  • Duur: 50 minuten
  • Inclusief Certificaat: Ja
  • Beschikbaar voor: Medewerker/Student

Gratis basiscursus fotografie

Ben je gefascineerd door fotografie maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat ervaren fotograaf Jeroen Swolfs je in slechts 50 minuten kennis maken met de essentiële basiskennis die je nodig hebt om te starten met fotografie. Of je nu een absolute beginner bent of al wat meer ervaring hebt, deze cursus is de perfecte eerste stap om jouw fotografische vaardigheden te verbeteren.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze cursus duik je in de technische fundamenten van fotografie. Jeroen Swolfs, bekend van zijn wereldwijde fotoproject ‘Streets of the World’, neemt je mee op een reis door de belangrijkste fotografische begrippen. Je leert over diafragma’s, sluitertijden, ISO-waarden en andere cruciale termen die van invloed zijn op de kwaliteit van je foto’s. Maar maak je geen zorgen, ingewikkelde en tijdrovende technieken blijven achterwege. Deze cursus is ontworpen om je snel en efficiënt de basisprincipes bij te brengen, zodat je direct aan de slag kunt met het maken van betere foto’s.

Voor- en nadelen:

Geschikt voor iedereen die interesse heeft in fotografie, ongeacht ervaringsniveau.
Korte duur van slechts 50 minuten, ideaal voor drukke schema's.
Direct toepasbare kennis om betere foto's te maken, ongeacht het type camera dat je gebruikt.
Focus op basisprincipes kan onvoldoende zijn voor cursisten die al gevorderde kennis hebben van fotografie.

*De cursus is na aankoop gedurende ten minste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende ten minste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan. Vul de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan. Vul de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan