Verdien geld met je oude apparaat!

Heb jij een smartphone, Apple MacBook of tablet die je niet gebruikt? Dan is die misschien wel geld waard! SURFspot en Valyuu werken samen om jouw producten weer waarde te geven. Valyuu koopt namelijk gebruikte producten voor een eerlijke prijs. De waarde betalen zij uit via geld op je bankrekening. Voor de verkoop van je producten kan je kiezen tussen een Fixed of Flex verkoopplan.

Fixed of Flex verkoopplan? 

  • Fixed verkoopplan:

De waarde die je in dit plan voor je producten terugkrijgt, zijn marktconforme inkoopprijzen.Om producten een tweede leven te kunnen geven, zijn er soms aanpassingen nodig. Deze aanpassingen kosten natuurlijk tijd, geld en brengt risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn vooraf in de prijs doorberekend. Daarom wordt vooraf een vaste bepaalde waarde bepaald.

  • Flex verkoopplan: 

Hoe beter de staat van jouw product, hoe meer je ervoor terugkrijgt! De staat van elk product verschilt. Om je een eerlijke waarde terug te geven beoordelen wij je product zowel technisch als optisch. Dit kost natuurlijk wat tijd, maar geeft ons de kans om meer voor je product terug te geven dan bij het fixed verkoopplan.

 

Wanneer staat het bedrag op mijn rekening?

De uitbetaling op je bankrekening gaat snel. Het geld staat binnen 24 uur op je rekening, nadat het product ontvangen is. 

 

Hoe werkt het?

Je gaat naar de SURFspot website van Valyuu, hier volg je het verkoopproces van Valyuu. Het opsturen van jouw oude producten is geheel gratis. Je kan ervoor kiezen een verzendlabel via de e-mail te ontvangen en zelf uit te printen of om een verzendlabel te ontvangen via de post. Valyuu stuurt dan een verzendlabel naar jouw adres. Vervolgens kan jij kiezen voor een uitbetaling op je bankrekening.