De Olympische Winterspelen zijn sinds 9 februari alweer in volle gang en de gouden, zilveren en bronzen plakken stromen binnen. Hulde voor onze atleten!
Bij SURFspot hebben we onze eigen toppers die we graag op het ereschavot zouden plaatsen. Waarvan wij verdienen dat ze een mooie plak verdienen, onze winnaars. Daarom tijdelijk de eerste editie van de winterspelen van SURFspo(r)t 2018!

 1. IBM SPSS Statistic
  Mening student weet de weg naar onze online winkel te vinden, alleen al voor dit programma: SPSS. Geliefd maar ook gevreesd, deze topper van IBM die vaak wordt gebruikt voor scripties binnen hogescholen en universiteiten. SPSS staat voor Statistical Package for the Social Sciences. De software wordt met name gebruikt voor het lezen, bewerken en visualiseren van data en wordt door veel opleidingen gebruikt in het onderwijsprogramma.
  De reden dat SPSS in onze winkel zo’n topper is, komt mede doordat het voor een schijntje wordt aangeboden. Bij SURFspot koop je SPSS voor maar 10 euro, in plaats van 303,75. Dat is natuurlijk goedkoop met veel korting.
  WIST JE DAT: Er in 2017 alleen al op onze website 57018 licenties voor SPSS zijn besteld? Dat is 22 procent van het totaal aantal bestellingen op SURFspot!
 1. Adobe Creative Cloud
  Deze software van Adobe heeft álles wat je nodig hebt. Er zitten wel 28 programma’s in het bekende pakket van Adobe. Om die reden wordt het pakket ook heel veel besteld op de website. Veel medewerkers en studenten hebben de software nodig voor hun werk en voor school. Vooral Photoshop en Indesign worden vaak gebruikt. Om die reden gunnen wij deze software dan ook een prachtige zilveren plak.
  WIST JE DAT: 90 procent van de creatieve professionals Photoshop gebruikt voor hun werk en studie.
 1. Microsoft Office
  Zoveel mensen, zoveel wensen, zoveel soorten Office. Maar wat zouden we zijn zonder deze software van Microsoft? Nooit meer presentaties in elkaar bouwen met Powerpoint, nooit meer tabellen bereken met Excel en nooit meer hele bestanden vol typen met Word. Conclusie: zonder Office zijn we nergens. Vandaar dat Office ook volop wordt besteld op SURFspot. En wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten nooit meer illegaal Office hoeven te downloaden.
  Ben je benieuwd welke versie wat inhoudt en welke versie van Office het beste bij je past? Neem dan eens deze pagina door.
  WIST JE DAT: Op dit moment meer dan 1.2 miljard mensen in 140 landen Microsoft Office gebruiken?

Geschreven door: Esther Zandberg