Ken je PowerPoint Designer al? Dimitri van Microsoft vertelt erover. De intelligentie uit de cloud helpt PowerPoint in deze verbeterde versie bij het vormgeven van je slides. De ‘Smart animation-technologie’ geeft je animaties een filmisch effect. Klinkt wel interessant vond ik.  De moeite waard om het uit te proberen. Heb je geen Office 365-abonnement? Geen probleem, je kunt je het een maand gratis uitproberen.

 

De Office 365-fans hebben het misschien al lang ontdekt. Maar voor mij is dit echt Met een Office 365-abonnement krijg je maandelijks gratis de allernieuwste features voor de Office 2016-programma’s. Zo ook PowerPoint Designer en Morph. Dit zijn nieuwe intelligente functies die er voor zorgen dat jouw presentaties (volledig automatisch) professioneler en mooier uit de bus komen. Eens even kijken hoe

 

PowerPoint Designer regelt het voor je

PowerPoint en ik, niet de beste vrienden. Altijd die eeuwige frustratie in PowerPoint. Het plaatje en de tekst werken niet samen. Je plakt ze in een slide en ondanks dat er staat wat er moet staan, ziet het er niet uit zoals ik het voor ogen had. Aaaghr, heen en weer schuiven werkt ook niet. Hoi PowerPoint Designer, fijn dat je er bent ? Het geeft een aantal opties om je slide er een stuk flitsender uit te laten zien. Kies uit de voorgestelde opties en hij doet het werk voor je.

 

PowerPoint Designer is in samenwerking met professionele grafische ontwerpers gebouwd. Die hebben geholpen bij het ontwikkelen van meer dan 12.000 creatieve blauwdrukken. Ja 12.000 stuks. PowerPoint Designer gebruikt cloud-intelligentie om te analyseren en identificeren wat het belangrijkste deel van je slides is. Zo wordt er bepaald welke blauwdrukken het beste gebruikt kunnen worden. Heb je een foto van een landschap? Dan kun je inzoomen en bijsnijden. Maar als je een afbeelding hebt van een grafiek, dan wil je dat misschien liever niet. PowerPoint Designer checkt voor jou dus al die duizenden blauwdrukken. Daaruit worden meerdere lay-out opties aan je voorgelegd. Je zou er bijna keuzestress van krijgen. Het eindresultaat heeft hoge kwaliteit en geeft je aangepaste presentatie in enkele seconden een professionele look.

 

PowerPoint Morph

Laat je afbeelding soepel overlopen in een bewegende animatie

 

PowerPoint Morph creëert filmische animaties om de overgang tussen jouw slides vlekkeloos te animeren. Het loopt perfect in elkaar over. Bij het maken van de animatie kijkt deze feature niet alleen naar afbeeldingen, maar ook naar teksten of deelteksten. Hoe doe je dit? Volg deze twee stappen:

  1. Selecteer de slides die je wil gebruiken
  2. Klik op Morph om eenvoudig de mooiste animaties te maken

En daar zijn ze dan. Je staat versteld van kwaliteit van de animaties, die je met één klik kunt maken. Wedden dat je het nu echt leuk gaat vinden om PowerPoint presentaties te maken? Mijn presentatie is een stuk professioneler geworden. Geloof je niet dat het zo makkelijk gaat? Bekijk dit filmpje van Microsoft maar.


Let op! PowerPoint Designer en Morph zijn exclusief beschikbaar voor Office 365-abonnees. Momenteel zijn ze uitsluitend beschikbaar voor PowerPoint 2016 voor Windows desktop, maar deze functies zullen de komende maanden ook beschikbaar komen op andere platforms.
Heb je geen Office 365-abonnement? Probeer het een maand gratis uit.

Houd wel in de gaten dat je je op tijd afmeld zodat je het echt gratis kunt gebruiken! Deze gratis proefperiode en ondersteuning hiervan verloopt via Microsoft. Bel voor vragen: 020-5001500