Office 2019 voor Mac - Medewerker

Beoordeling:
60 % of 100
Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 15,00 Adviesprijs € 159,95
macOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad
Let op: Office 2019 voor Mac werkt alleen op macOS Catalina 10.15, macOS Big Sur 11 en macOS 12 Monterey.

Wat kun je met Office 2019 voor Mac?

Microsoft Office 2019 is de beste optie voor iedereen die Office op één computer willen gebruiken en geen abonnement willen. Office 2019 is perfect voor teamwerk. Wanneer je het document opslaat in de Cloud kun je eenvoudig met anderen tegelijkertijd in hetzelfde document werken in Word en PowerPoint. 

Office 2019 voor Mac bevat de volgende programma's:

 • Excel 2019
 • Word 2019
 • PowerPoint 2019
 • Outlook 2019

Nieuw in Microsoft Office 2019:

 • Word: Je kunt nu kiezen voor een donker thema, ideaal voor wie vaak 's avonds nog achter de pc zit. Ook nieuw is een spraak-naar-tekst-functie, zodat je kunt dicteren. Momenteel is er nog geen ondersteuning voor de Nederlandse taal. De nieuwe voorleesfunctie werkt wel in onze taal.
 • PowerPoint: In PowerPoint kun je aan de slag met Zoom en Morph. Zoom is een manier om tijdens een presentatie snel een overzicht te krijgen van alle dia's en vervolgens rap naar de slide te springen die je zoekt.
 • Excel: Het zal je niet verbazen dat er in Excel verschillende nieuwe formules zijn bijgekomen, naast aanpassingen aan bestaande formules zodat deze gemakkelijker uit te voeren zijn. Ook zijn er nieuwe manieren om data te visualiseren.
 • Outlook: Outlook biedt momenteel de Focussed Inbox, 'Postvak in met prioriteit'. Het mailprogramma maakt automatisch onderscheid tussen belangrijke mailtjes en bijvoorbeeld reclame-mails. Je kunt dit als je wilt ook weer uitschakelen. Tevens handig zijn @-mentions, zodra iemand specifiek jouw aandacht wil trekken in een mail die aan meerdere mensen wordt verstuurd.


Let op:

 • Office 2019 beschikt niet over een upgrade-optie.
 • Invoegtoepassingen (add-ins) zijn niet mogelijk.
 • Onedrive is niet inbegrepen.

macOS

 • Computer en processor: Intel-processor
 • Geheugen: 4GB RAM
 • Harde schijf: 10GB beschikbare schijfruimte; HFS+ hardeschijfindeling (ook wel macOS Extended of APFS genoemd)
 • Beeldscherm: Schermresolutie van 1280 × 800
 • Besturingssysteem: Office voor Mac wordt ondersteund door de drie meest recente versies van macOS: macOS Catalina 10.15, macOS Big Sur 11 en macOS 12 Monterey. Als er een nieuwe versie van macOS wordt uitgebracht, wordt de oudste versie niet meer door Microsoft ondersteund. Alleen de nieuwste en vorige twee versies van macOS zijn dan nog geschikt.
 • Browser: De huidige versie van Microsoft Edge, Chrome of Firefox.

Voor meer informatie, zie de website van Microsoft.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Action message Let op: Office 2019 voor Mac werkt alleen op macOS Catalina 10.15, macOS Big Sur 11 en macOS 12 Monterey.
Medium Download
Merk Microsoft
Besturingssysteem macOS
Bitversie 32- en 64-bits
Beschikbaar voor Medewerker
Aantal apparaten 1 apparaat
Looptijd licentie Tijdelijk gebruiksrecht
Speciale voorwaarden
 • Je dient de software binnen 30 dagen na aanschaf te downloaden, na deze periode is de download niet langer beschikbaar.
 • Office 2019 beschikt niet over een upgrade-optie.
 • Invoegtoepassingen (add-ins) zijn niet mogelijk.
 • Onedrive is niet inbegrepen.
Instructies

Je kunt de download als volgt ophalen: ga naar www.surfspot.nl en klik op 'Mijn SURFspot' -> 'Bestellingen', hier staat het product klaar. Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.

Voor een soepele installatie kun je de stappen uit onze handleiding volgen.

Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://products.office.com/nl-nl/microsoft-software-license-agreement

Je kunt de download als volgt ophalen: ga naar www.surfspot.nl en klik op 'Mijn SURFspot' -> 'Bestellingen', hier staat het product klaar. Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.

Voor een soepele installatie kun je de stappen uit onze handleiding volgen.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Hoe activeer ik Office 2019?

Tijdens de installatie zul je Office 2019 moeten koppelen aan een bestaand Microsoft-account. Mocht je die nog niet hebben, dan raden we je aan er een aan te maken. Installeer de software altijd met een werkende internet verbinding. Door online te zijn wordt de code vaak automatisch geactiveerd.

Hoe herinstalleer ik Office 2019?

Log in met jouw Microsoft-account (waarop de licentie is geactiveerd), via de volgende link
Ga rechts bovenin naar jouw account en klik op ‘Mijn Microsoft-account’. Klik op 'Services & Abonnementen. 

Je komt nu in de omgeving waarin de licentie zichtbaar moet zijn. Vanaf hier mag jij jouw Office-versie opnieuw installeren. 

Wat houdt een tijdelijk gebruiksrecht in?

Een tijdelijk gebruiksrecht is het recht op het gebruik zolang je verbonden bent aan de onderwijsinstelling. Ben je niet meer verbonden aan de onderwijsinstelling dan mag en kun je geen gebruik meer maken van het product. Binnen deze periode kun je het product niet nogmaals bestellen.