SPSS Informatie m.b.t. kwetsbaarheid Log4j >

Welke laptop past bij jouw studie?

Het kiezen van de juiste laptop is niet altijd makkelijk. Kies je voor een MacBook of toch juist voor een Windows laptop? In de jungle van laptops is de keuze reuze. Er zijn veel verschillende opties om rekening mee te houden. Om de keuze een stukje makkelijker te maken, hebben we de laptops verdeeld in verschillende groepen. Ben jij op zoek naar een budget laptop, refurbished laptop of een Apple MacBook? Wij van SURFspot helpen je graag op weg met het maken van een keuze.

 

1. Ik wil een Apple MacBook.

Jij bent helemaal klaar met Windows laptops en ziet een Apple MacBook als dé oplossing. Je kiest voor zekerheid, snelheid en gemak. Foto’s en video’s bewerken moet zonder haperingen mogelijk zijn en daarvoor wil je best wat meer geld uitgeven. Een Apple MacBook is voorzien van 2 jaar consumentengarantie, zodat je de komende jaren weer voorzien bent van een oerdegelijke partner in crime. 

  1. Toon alle

> Meer Apple MacBooks

 

2. Ik wil een laptop onder de €550,-

Je wilt eigenlijk niet al te veel geld uitgeven want je hebt belangrijkere zaken om je geld aan uit te geven (studeren, studentenleven, noem maar op). Je gebruikt de laptop toch wat minder en alleen maar om een beetje op het internet te zitten of om simpele programma’s op te draaien zoals MS Office

> Meer laptops onder de €550,-

 

3. Ik wil een Chromebook.

Jij bent veel onderweg en slaat alles op in de cloud. Lekker vanuit bed of in de trein Netflix kijken, klinkt jou als muziek in de oren. Oplader vergeten? Geen probleem met een Chromebook kun je de hele dag vooruit. Dat je geen softwareprogramma’s kunt installeren maakt jou niet uit, jij redt je wel met de Apps in de Google Play store.

> Meer Chromebooks

4. Ik wil een Refurbished laptop.

  1. Toon alle

> bekijk alle refurbished laptops

5. Ik wil een basislaptop voor een normale prijs.

Jij kiest voor degelijkheid, maar wilt niet de hoofdprijs betalen. Je wilt een laptop die de komende 3 tot 5 jaar zonder problemen te gebruiken is. Deze laptops hebben betere specificaties dan een budget laptop. Dat een laptop geld kost weet jij ook wel, daarom wil je hier ook best in investeren. Deze laptops kosten tussen de €500,- en max €800,-.

> Meer laptops voor een normale prijs

 

6. Ik wil een laptop waarop ik kan gamen of foto's en video's kan bewerken

Voor jou is het belangrijk dat je een laptop hebt waar je jouw games op kan spelen, de mooiste foto's op kan bewerken of in een rap tempo video's kunt renderen. Jouw laptop beschikt over een goede grafische kaart, heeft voldoende opslagcapaciteit en is vooral razendsnel.