IBM SPSS Modeler Premium 18.2.1 voor Windows - RU Nijmegen

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 0,00 Adviesprijs € 90,00
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

IBM SPSS Modeler Premium 18.2.1 voor Windows - RU Nijmegen

Ontdek met SPSS Modeler Premium 18 verborgen patronen in grote datasets. SPSS Modeler 18 biedt een breed spectrum aan geavanceerde algoritmes en technieken, waaronder tekst analyses, entiteit analyses, decision management en optimalisatie. Het doorzien van deze data helpt je om de juiste conclusies te trekken uit onderzoeken, waardoor de beste resultaten overblijven en je een betere aanbeveling kunt doen. SPSS Modeler grootste kracht ligt bij het zoeken van essentiële data en het voorspellen van mogelijke uitkomsten.

SPSS Modeler forum

Er zijn een aantal links in het help menu toegevoegd naar de SPSS community. Vooral naar het SPSS forum en de community helppagina. Zo kun sneller oplossingen vinden in bepaalde situaties.

Grote data algoritmes

Verschillende grote data algoritmes zijn toegevoegd in versie 18 van SPSS Modeler. De volgende algoritmes zijn volledig toepasbaar in SPSS Modeler versie 18: Random Trees, Tree-AS, GLE, Linear, Linear Support Vector Machines, Two-Step-AS clustering.

Open source extensies

In versie 18 zijn verschillende veranderingen toegepast die open source toepassingen ondersteunen. Zo is het mogelijk om in een open source programma’s verschillende activiteiten te doen. In deze versie is het mogelijk om Python extensies te draaien.

Let op als student mag je alleen in de volgende situaties IBM SPSS gebruiken:  

 • Werkzaamheden ten behoeve van het regulier onderwijs
 • Behalen van studiepunten
 • Kader van stagewerkzaamheden
 • Verrichten van afstudeeropdrachten
 • Voorbereiden en geven van colleges, alsmede begeleiden van studenten

 

Softwarevereisten

 • Windows 10
 • Windows 7
 • Windows Server 2019 
 • Windows Server 2016
 • Windows Server 2012
 • Windows Server 2012 R2 

Dit product is alleen geschikt voor Windows 64-bit!

Hardwarevereisten

 • 20GB beschikbare ruimte op de harde schijf.
 • 8GB RAM of meer is vereist.
 • 1024*768 of hogere schermresolutie.

Klik hier voor een uitgebreid overzicht van alle SPSS Modeler-systeemvereisten.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Download
Merk SPSS (IBM)
Besturingssysteem Windows
Bitversie 64-bits
Taal Engels
Beschikbaar voor Student
Aantal apparaten 2 apparaten
Looptijd licentie 1 jaar
Speciale voorwaarden IBM SPSS Modeler 18 kan en mag twee keer geïnstalleerd worden met de bijgeleverde Authorization Code, het product kan of op twee computers geïnstalleerd worden of op één computer zodat op een later tijdstip een herinstallatie van IBM SPSS Modeler 18 uitgevoerd kan worden.
Instructies Je kunt de download als volgt ophalen: ga naar www.surfspot.nl en klik op 'Mijn SURFspot' -> 'Bestellingen', hier staat het product klaar. Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden http://www.ibm.com/legal/nl/nl/
Je kunt de download als volgt ophalen: ga naar www.surfspot.nl en klik op 'Mijn SURFspot' -> 'Bestellingen', hier staat het product klaar. Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan