Office 2021 voor Windows - Medewerker

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 13,00
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Wat is er nieuw in Office 2021?

In Office 2021 voor Windows vind je de nieuwste functies op het gebied van grafische weergave, bewerking en gebruiksgemak. Wat je van Office gewend bent, maar dan enkele dingen in een nieuw jasje.

Office 2021 bevat de volgende programma’s met verbeterde functies:

 • Word 2021
 • Excel 2021
 • PowerPoint 2021
 • Outlook 2021
 • OneNote 2021
 • Publisher 2021
 • Access 2021
 • Teams 2021

Let op:

 • Invoegtoepassingen (add-ins) zijn niet inbegrepen.
 • Onedrive is niet inbegrepen.

Tekentools en automatisch opslaan (nieuw in Word, Excel en PowerPoint)

Het tabblad tekenen is bijgewerkt. Je kunt op een snelle manier kiezen welke kleur en inkthulpmiddel je wil gebruiken. Nieuw zijn de puntgum, liniaal en lasso.

Tekenen

In Word, Excel en PowerPoint kun je wijzigingen automatisch opslaan. Je upload daarvoor de bestanden naar OneDrive of SharePoint Online. Terwijl je aan het typen bent, slaat Word het bestand op. Zo kom je niet gauw in de problemen met niet-opgeslagen bestanden. Handig!

Vind wat je zoekt (nieuw in Word, Excel, Powerpoint en Outlook)

Met het vernieuwde Microsoft Search vak kun je snel vinden wat je zoekt. Of het nu gaat om een opdracht of verslag dat je hebt geschreven, je hebt het binnen handbereik gevonden.


De Start-ervaring bij Word, Excel, PowerPoint en Outlook is vernieuwd. Ook de tabbladen hebben een transformatie ondergaan. Het resultaat is een prettig werkbare Start-omgeving met een Monoline-iconografie. De eenvoudige lay-out van de verschillende elementen brengen je binnen enkele clicks bij acties en functies, zodat jij nog efficiënter jouw studiewerk kunt doen.

Daarnaast hebben Word, Excel, PowerPoint en Outlook verbeterde prestaties op het gebied van snelheid en stabiliteit. Dat betekent dat je bijna achterover kunt leunen terwijl jij je scriptie typt.

Schetsstijl (nieuw in Word Excel PowerPoint)

Om een nonchalante stijl in je presentaties te brengen, kun je nu de schetsstijl uitproberen. Zo lijkt het net alsof je met de hand wijzigingen hebt aangebracht aan je PowerPoint, Word-document of Excelbestand. Je kunt de nieuwe functies vinden onder Vorm opmaken > Lijn > Schetsstijl.

Computer en processor
1.1 GHz of sneller, 2-core

Geheugen
4GB RAM

Harde schijf
4GB vrije schijfruimte

Beeldscherm
1280 x 768 schermresolutie (64-bit Office nodig voor 4k en hoger)

Besturingssysteem
Windows 10 of Windows 11

Medium Download
Merk Microsoft
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Besturingssysteem Windows
Beschikbaar voor: Medewerker
Aantal apparaten 1 apparaat
Looptijd licentie Tijdelijk gebruiksrecht
Speciale voorwaarden
 • Je dient de software binnen 30 dagen na aanschaf te downloaden, na deze periode is de download niet langer beschikbaar.
 • Microsoft Office Professional Plus 2021 kan en mag op één computer geïnstalleerd en gebruikt worden.
 • MS Office Professional Plus 2021 kan alleen via een zogenoemde download manager gedownload en geïnstalleerd worden, het is niet mogelijk dit product webbased te downloaden en/of buiten de download manager om te installeren. 
 • De download manager kan alleen gebruikt worden op de computer waarop ook de installatie van MS Office Professional Plus 2021 plaats vindt.
Instructies

Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.

Bedenktermijn

Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien.

Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.

Gebruikersvoorwaarden https://products.office.com/nl-nl/microsoft-software-license-agreement

Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan