Coosto - educatieve licentie

Waardering:
38% of 100

Bezig met ophalen aanbod

Adviesprijs

Bezig met ophalen aanbod


Binnen 15 min online beschikbaar!

Voor mensen die Coosto al eens eerder hebben gekocht en willen verlengen: Je kan je licentie bij Coosto verlengen door dit product aan te schaffen en bij de bestelling het email-adres op te geven waarmee je Coosto eerder hebt gekocht. Zo behoud je je Coosto account. Dit is alleen van toepassing voor mensen die willen verlengen.

Met Coosto kun je alle berichten die verschijnen op sociale media doorzoeken. Onder sociale media verstaat Coosto niet alleen de sociale netwerken die iedereen kent (zoals Twitter, Facebook en Instagram) maar ook nieuwssites, blogs en fora. Met Coosto kun je direct zoeken in al deze data. Je tikt een onderwerp in en je krijgt alle resultaten direct in je scherm te zien.

Tijdens je studie oefenen met software om social media te analyseren is een goede voorbereiding voor de beroepspraktijk. Studeer je marketing/communicatie, dan staat ervaring met een analysetool als Coosto goed op je CV. Social media analyse kan ook interessant zijn als je om wilt leren gaan met 'big data'. Wil je voor een studieopdracht weten wat er speelt rondom een merk? Misschien wel je stagebedrijf? Dan is Coosto een ideale aanvulling.

Dit kun je met Coosto meten:

  • Een merk monitoren. Wil je weten wat festivalgangers van Lowlands vonden? Wat kijkers van DWDD vonden? Hoe er over de VVD wordt gesproken? Of over de Rabobank? Tik het woord in en je ziet het in één oogopslag. 
  • Een campagne meten. Bedrijven investeren veel geld in reclamecampagnes, dan wil je toch ook weten wat de effecten zijn? 
  • Concurrenten analyseren. Ben je marktleider? Of lopen er partijen voorop? Kun je iets leren van je concurrenten? Met Coosto analyseer je wat er speelt in de markt.
  • Opiniemeting. Is het als merk slim om je te mengen in de discussie over Zwarte Piet? Is het slim om te doneren aan Serious Request? Door online te meten wat mensen vinden van bepaalde onderwerpen, kun je inschatten wat de algemene opinie is over een onderwerp.

 

De educatieve versie van Coosto voor studenten en docenten is gericht op social media analyse. Hieronder vallen analyses op volume, sentiment, bereik, auteurs, websites en geografische informatie. Je kunt met Coosto zoveel onderwerpen doorzoeken als je zelf wilt. Met de educatieve versie van Coosto vind je Nederlandstalige data van sociale platformen waaronder Twitter, Facebook, Instagram en je kunt honderdduizenden Nederlandse nieuwssites, blogs en fora doorzoeken.

 


Heb je interesse om met professionals (mee) te discusieren over social media analyse? Dat kan via de groep 'Social media analyse in het hoger onderwijs' op LinkedIn.

 

Voorbeeld van Social Media Analyse:

Specificaties Coosto Studentlicentie

Coosto draait op alle moderne browsers voor PC en Mac. Coosto is ook te gebruiken vanaf een tablet of smartphone.
Medium Download
Merk Coosto
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Taal Nederlands & Engels
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie 1 jaar
Speciale voorwaarden Coosto is een SAAS product en kan op meerdere apparaten gebruikt worden. Er kan 1 gebruiker tegelijkertijd zijn ingelogd.
Instructies

Coosto is een webbased applicatie en is te benaderen via je browser op www.coosto.com. Raadpleeg voor een soepele installatie van Coosto onze handleiding.

Bedenktermijn

Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien.

Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.

Gebruikersvoorwaarden https://info.coosto.com/acton/attachment/22761/f-026e/1/-/-/-/-/Gebruikersovereenkomst%20Studenten.pdf
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Coosto is een webbased applicatie en is te benaderen via je browser op www.coosto.com. Raadpleeg voor een soepele installatie van Coosto onze handleiding.