IBM SPSS Statistics licentiecode

Je kunt de benodigde code in het overzicht bij 'Bestellingen' vinden. Log in op SURFspot, ga naar 'Mijn SURFspot' en vervolgens naar 'Bestellingen'. Kies voor 'Toon licentie code'.

licentiecode

Je voert de licentiecode van IBM SPSS Statistiscs in de SPSS License Wizard in om de software te activeren.

1. Start de ‘License Authorization Wizard’ door het license authorization wizard icoon aan te klikken in de SPSS application folder.
2. Wanneer daarom gevraagd wordt, kies voor ‘License my product now’.
3. Voer de code in en bevestig.

Lukt het niet gebruik dan de zoekterm 'SPSS License Wizard' in de zoekbalk bij Start/het Windows logo als je op een Windows computer werkt of in Spotlight (Cmd+spatie) als je op een Mac werkt.

Krijg je tijdens het invoeren van de licentiecode de melding te zien dat de code niet overeenkomst met de versie van SPSS Statistics die op de computer staat, dan heb je waarschijnlijk een licentiecode aangeschaft voor een andere versie van SPSS Statistics.

Je kunt alleen een serienummer voor verlenging aanschaffen als deze dezelfde versie betreft van SPSS Statistics die je op de computer hebt staan. Je kunt een serienummer voor verlenging SPSS 22 alleen gebruiken als je SPSS Statistics 22 op de computer hebt staan, dit geldt voor alle versies van SPSS.

Je kunt SPSS Statistics niet upgraden naar een andere versie door middel van alleen een serienummer voor verlenging. Wil je overstappen naar een andere versie van SPSS Statistics dan dien je een nieuwe bestelling te plaatsen voor een volledige versie.

Helaas is het niet mogelijk om een serienummer voor verlenging te retourneren en/of te ruilen.

Als jouw licentie voor IBM SPSS Statistics afloopt kun je op SURFspot voor € 2,75 een nieuwe licentiecode bestellen. Deze licentiecode heet in de winkel 'Serienummer voor verlenging IBM SPSS Statistics'. Met de aanschaf van dit serienummer verleng je de licentie met een jaar.

Bekijk het aanbod van serienummers.

Let er wel op dat je huidige programma alleen te verlengen is met een serienummer voor de versie die je wilt verlengen. Gebruik je dus SPSS 23, en is je programma verlopen, dan is dit programma alleen te verlengen met een serienummer voor verlenging voor versie 23. Het programma is niet te upgraden met een ander serienummer.

Hoe verleng je SPSS?
1. Start de ‘License Authorization Wizard’ door het license authorization wizard icoon aan te klikken in de SPSS application folder of zoek bij Start op SPSS License Wizard.
2. Wanneer daarom gevraagd wordt, kies voor ‘License my product now’.
3. Voer de nieuw bestelde code in en bevestig.

Mocht je er niet uitkomen gebruik dan de zoekterm 'SPSS License Wizard' in de zoekfunctie bij Start/het Windows logo als je met een Windows computer werkt of gebruik de zoekterm in Spotlight (Cmd+spatie) als je op een Mac werkt.