Bestelling downloaden

De gegevens van je downloadbestelling komen in de bevestigingsmail te staan en in het overzicht bij 'Mijn bestellingen', vanuit beiden locaties kun je de download starten. De bevestigingsmail met de gegevens van je bestelling zijn verstuurd naar het e-mailadres dat jij bij de betaling hebt opgegeven. Mocht je de mail niet kunnen vinden bekijk dan eerst de map 'ongewenst' voordat je contact met ons opneemt.

Om de download te starten en uit te voeren hoef je alleen internet te hebben en je in Nederland te bevinden. Je kunt de download ook gebruiken op een ander apparaat dan waar je de bestelling op hebt gedaan, je kunt de gegevens op elk apparaat inzien en de download starten.

Mocht je problemen ondervinden bij de download en installatie bekijk dan eens onze installatiehandleidingenpagina

Heb je een softwareproduct besteld, maar je ziet geen downloadlink of de knop naar de download doet het niet dan kan het zijn dat de downloadlink niet juist is doorgekomen. We willen je vragen om met ons contact op te nemen, zodat wij de juiste downloadlink naar je door kunnen sturen.
De download knop in het overzicht bij 'Bestellingen' ziet er als volgt uit:

downloadlink
Heb je een serienummer voor verlenging SPSS besteld dan ontvang je geen downloadlink. Je ontvangt alleen een serienummer, activatiecode, om je SPSS te activeren voor één jaar.
Gebruik de zoekterm 'SPSS License Wizard' op je computer, zoek op een Mac in Spotlight (Cmd+spatie) en zoek op een Windows in de zoekbalk bij Start/Windows logo vaak links onderin.

Er is een fout opgetreden bij het genereren van deze content.

Er is een fout opgetreden bij het genereren van deze content.

Er is een fout opgetreden bij het genereren van deze content.