SURF thuiswerkplek

 

Beste collega,

Graag helpt SURF jou bij het verbeteren van je thuiswerkplek. Om je hierbij op weg te helpen, kun je als SURF medewerker gebruik maken van de regeling thuiswerkfaciliteiten. Op deze pagina vind je het aanbod dat we in samenwerking met SURFspot hebben samengesteld.

Raadpleeg de regeling thuiswerkfaciliteiten op de HRM pagina van SURFIn om te lezen hoe de regeling werkt en of je hiervoor in aanmerking komt. Heb je vragen over de regeling? Neem dan contact op met HR. Wil je meer weten over het bestellen van 1 van de producten? Neem dan contact op via info@surfspot.nl.

Let op: producten worden alleen naar een adres in Nederland verstuurd.

FAQ
Waar gebruik ik mijn kortingscode?
Je kunt de kortingscode invoeren in je winkelwagen. De korting wordt dan automatisch van het totaal bedrag afgehaald. Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact op met de klantenservice van SURFspot.nl  
Wordt mijn bureau en/of bureaustoel thuis afgeleverd en gemonteerd?
Een bureaustoel wordt altijd gemonteerd geleverd. Alleen voor een bureau betaal je extra montagekosten.  Om de kosten zo laag mogelijk te houden worden bureaus en bureaustoelen standaard geleverd op de begane grond. Het is niet mogelijk om te leveren op een andere verdieping.
Hoe kan ik gebruik maken van de SURF Thuiswerkregeling?
Om gebruik te maken van de SURF thuiswerkregeling vraag je eerst via AFAS een kortingscode aan voor een productgroep: bureau, bureaustoel of monitor. Je ontvangt per productgroep 1 code. Zodra je de kortingscode ontvangen hebt, kun je bestellen via SURFspot. Het is mogelijk om een bureau en bureaustoel tegelijk te bestellen. Je ontvangt voor deze combinatie 1 code.
Welke thuiswerkfaciliteiten komen in aanmerking voor de SURF thuiswerkplekregeling?
Het is alleen mogelijk om een bureau, bureaustoel of monitor aan te schaffen via de SURF thuiswerkplekregeling. De keuze voor deze selectie van producten heeft te maken met fiscale voordelen waaraan de thuiswerkfaciliteiten moeten voldoen.

Bureaustoelen

  1. Toon alle bureaustoelen

> Bekijk alle bureaustoelen

Bureaus

  1. Toon alle bureaus

> Bekijk alle bureaus

Monitors

  1. Toon alle monitors

> Bekijk alle monitors