SURFacademy voor medewerkers

Onderwijsprijs € 0,00

Direct online beschikbaar

SURFacademy

SURFacademy biedt bijeenkomsten over actuele ICT-thema's voor professionals in het onderwijs en onderzoek. De bijeenkomsten worden samen met de Nederlandse onderwijs- en onderzoeksinstellingen georganiseerd en hebben een verbinding naar innovatieve projecten en diensten van SURF.

De bijeenkomsten zorgen voor nationale krachtenbundeling en uitwisseling van kennis binnen het onderwijsveld. Medewerkers binnen het onderwijs en onderzoek delen zo kennis en ervaringen over ICT-thema’s.

Agenda

SURFacademy biedt een breed scala aan seminars, workshops, masterclasses, informatiebijeenkomsten en trainingen. Kijk in de agenda voor het actuele aanbod.

Voor wie?

De bijeenkomsten van SURFacademy zijn uitsluitend bedoeld voor professionals die werkzaam zijn bij een organisatie die is aangesloten bij Coöperatie SURF en zich willen verdiepen in actuele ICT-thema’s. De bijeenkomsten van SURFacademy zijn niet bedoeld voor studenten.

SURFacademy in 2016

SURFacademy

Levertijd Direct online beschikbaar
Merk SURFspot
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan