IBM SPSS Statistics 26 - Radboud licentie

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 3,75
macOS
Linux
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Let op: SPSS 26 is mogelijk niet compatibel met de nieuwste macOS-besturingssystemen. Raadpleeg de systeemvereisten op de website van IBM.

Wat is IBM SPSS 26?

Met de software van IBM SPSS kun je statistische analyses uitvoeren. Het werken met deze software valt binnen het vakkenpakket van veel opleidingen in het hbo en wo onderwijs. Wil je in je eigen tijd en moment verdergaan met het analyseren van jouw data? Dat kan! SPSS 26 kun je via SURFspot als student en medewerker van een onderwijsinstelling of onderzoekscentra voor thuisgebruik aanschaffen.

Belangrijkste updates in IBM SPSS 26:

 • Vernieuwde wijze van uitvoeren Quantile Regression Analysis
 • Vergelijken van twee ROC curves
 • Verbeterde functionaliteit bij uitvoeren van Bayesian Procedures voor One-Way Repeated Measures ANOVA, One-Sample Binomial en One-Sample Poisson
 • Maak gebruik van Fleiss Multiple Rate Kappa voor verbeterde analyses
 • Verbeterde functies bij uitvoeren van MIXED, GENLINMIXED en MATRIX Scripting

Bekijk voordat je IBM SPSS 26 aanschaft altijd eerst de systeemvereisten en de specificaties.

Quantile Regression

Deze regressie-analyse laat de relatie zien tussen een set van voorspellende (onafhankelijke) variabelen en specifieke percentages (quantiles) van een afhankelijke variabele, meestal de mediaan. Quantile regressie wordt vaak gebruikt in de onderzoeksgebieden ecologie, gezondheidszorg en economie.

ROC analysis

Met een ROC analyse kun je de nauwkeurigheid van modelvoorspellingen onderzoeken. Je kunt hiermee de gevoeligheid van variërende diagnostische testresultaten analyseren. Het biedt mogelijkheden om twee ROC krommen met elkaar te vergelijken op basis van onafhankelijke groepen of onderwerpen.

Bayesian Statistics

  • One-way Repeated Measures ANOVA
  • One Sample Binomial enhancements
  • One Sample Poisson enhancements

 

Reliability Analysis

Compatibiliteit

Controleer voordat je SPSS 26 aangeschaft goed of deze versie wordt ondersteund door jouw versie van macOS, Windows of Linux. Software kan namelijk niet geretourneerd worden.

Voor een optimale werking van de software raden we aan de systeemvereisten zorgvuldig te controleren voordat je deze installeert. Houd er rekening mee dat de compatibiliteit van de software met besturingssystemen kan variëren en dat sommige versies mogelijk niet geschikt zijn voor de nieuwste besturingssystemen. Je kunt de meest recente systeemvereisten en updates vinden op ⁠de website van IBM.

Hoe weet ik welke versie van macOS ik gebruik? Info hierover kun je vinden op de volgende pagina: Controleren welke macOS-versie uw Mac gebruikt - Apple Support

Hardwarevereisten

 • Minimaal 4GB harde schijf geheugen
 • Minimaal 4GB werkgeheugen, 8GB is aanbevolen
 • 1,6GHz processor of sneller
 • 1024*768 of grotere schermresolutie

Voor meer informatie, zie de website van IBM.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Action message

Let op: SPSS 26 is mogelijk niet compatibel met de nieuwste macOS-besturingssystemen. Raadpleeg de systeemvereisten op de website van IBM.

Medium Download
Merk SPSS (IBM)
Bitversie 32- en 64-bits
Taal Engels
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 apparaat
Looptijd licentie 1 jaar
Speciale voorwaarden
 • Dit product is alleen te bestellen door studenten en medewerkers aan de Radboud Universiteit. 
 • Het serienummer kan maximaal twee keer geactiveerd worden. IBM SPSS Statistics 26 kan met de code op twee verschillende computers geactiveerd worden; of op één computer, zodat op een later tijdstip een herinstallatie van IBM SPSS Statistics 26 uitgevoerd kan worden op dezelfde computer. Wil je SPSS 26 voor de derde keer activeren? Dan dien je een serienummer voor verlenging (licentiecode) te kopen. Je nieuwe licentiecode kun je activeren in de License Authorization Wizard.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden http://www.ibm.com/legal/nl/nl/
English subtitles are available.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan