Blendle

Beoordeling:
100 % of 100
Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 50,00 Adviesprijs € 59,50
ChromeOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Blendle

Wil jij weten wat er in de wereld speelt? Dan is Blendle een ideale optie voor jou. Met Blendle kan je artikelen lezen van verschillende kranten en tijdschriften. Bekijk hier het volledige aanbod.

De belangrijkste kenmerken van Blendle:

 • Lees onbeperkt alle edities van meer dan 60 tijdschriften, zoals Quest en LINDA.
 • Het beste uit meer dan 100 kranten en tijdschriften.
 • Blader door het aanbod kranten. Wil je specifieke artikelen lezen uit de krant? Dan kan het zijn dat je extra credits moet betalen.
 • Stel jouw persoonlijke interesses in en ontvang artikelen op basis van jouw leesvoorkeuren.
 • Geen zin om te lezen? De artikelen kan je ook laten voorlezen.
 • Lees artikelen uit Engelstalige media, zoals The Economist en TIME.
 • Toegang tot een archief met miljoenen artikelen.
 • Beschikbaar in een licentie voor 6 of 12 maanden.

Waarom is Blendle handig tijdens je studie?

Je kent het wel, je krijgt een opdracht voor een bepaald vak en je moet op zoek naar bronnen om jouw verhaal te onderbouwen. Bij Blendle heb je toegang tot een archief van miljoenen artikelen; nationaal én internationaal. Je hebt verschillende gerenommeerde tijdschriften en kranten tot jouw beschikking, denk bijvoorbeeld aan De Groene Amsterdammer, NewScientist, Psychologie Magazine of The Economist. Studeer je journalistiek? Dan is het ideaal om iedere dag het nieuws te volgen van diverse kranten. Een goede manier om je te verdiepen in de verschillende manieren om het nieuws te verslaan.

Hoe gebruik je Blendle in colleges?

Wil je tijdens een presentatie of als docent in je college de actualiteit betrekken? Haal dan inspiratie op bij Blendle. Lees alles over het onderwerp waar jij over gaat presenteren of lesgeven. Dat gaat heel gemakkelijk door gebruik te maken van de zoekfunctie. Vermeld je bron in je presentatie of college en je bent klaar om een goed en sterk verhaal te vertellen aan je studenten.

Blendle voor de ontspanning

Naast studeren en werken is er ook tijd voor ontspanning. Installeer Blendle op je telefoon of tablet en je kan overal artikelen lezen van jouw favoriete tijdschriften. Zo kan je bijvoorbeeld artikelen uit de LINDA of Quest lezen. Voor iedere interesse is er wel een tijdschrift te vinden.

Veel studie- en leesplezier!

Blendle is een online dienst. Je leest de artikelen via de website. Blendle ondersteunt verschillende browsers, zoals Google Chrome en Firefox. Je kunt ook de app downloaden op je Android of iOS apparaat, zowel geschikt voor smartphone als tablet. 

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Blendle
Taal Meerdere talen
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Klantenreviews

1 item

Toon per pagina
 1. Top
  Beoordeling
  100%
  Top

  Gereviewd door

  Gepost op

1 item

Toon per pagina
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan