Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 0,00 Adviesprijs € 21,00
iOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad
Na het bestellen, ontvang je van ons een kortingscode voor de iPad en krijg je 10% korting. Met deze kortingscode ga je naar de website van StudiePC waar je de laptop kunt aanvragen. Let op: jouw aanvraag wordt niet automatisch doorgezet. Medewerkers van onderwijsinstellingen kunnen ook deze iPad huren! Geef als mewerker aan dat je student bent en huur ook.

Apple iPad Air 2 (Huur)

  • Multi-Touch display 9,7-inch Beeldscherm
  • CPU Apple A5 1 GHz Processor 
  • Hardeschijf van 16GB 
  • Draadloos netwerk (WiFi) 
  • IOS besturingssysteem 
  • In de kleur wit 
  • Camera voor & achter 
  • Geleverd in een beschermende hoes

De iPad Air is voorzien van een 9,7 inch retinadisplay, voor en achter camera en wordt aangeleverd in beschermhoes. De iPad is perfect voor als je veel reist voor je studie en naast je boeken niet veel wilt mee dragen. Huur met studentenkorting de iPad Air 2 voor 17,10 per maand bij SURFspot.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Action message Na het bestellen, ontvang je van ons een kortingscode voor de iPad en krijg je 10% korting. Met deze kortingscode ga je naar de website van StudiePC waar je de laptop kunt aanvragen. Let op: jouw aanvraag wordt niet automatisch doorgezet. Medewerkers van onderwijsinstellingen kunnen ook deze iPad huren! Geef als mewerker aan dat je student bent en huur ook.
Medium Hardware
Merk Apple
Besturingssysteem iOS
Beschikbaar voor Student
Speciale voorwaarden

De borg bedraagd eenmalig €50

Instructies SURFspot verhuurt zelf geen tablets. Je ontvangt alleen een kortingscode (voor 0 euro) die je kunt inwisselen op de website van de verhuurder van het apparaat. Tijdens het bestelproces kun je de kortingscode invullen om korting te krijgen op het maandelijkse huurbedrag dat StudiePC rekent voor hun apparaten.
Bedenktermijn 14 dagen
Gebruikersvoorwaarden https://studiepc.nl/algemene-voorwaarden/
SURFspot verhuurt zelf geen tablets. Je ontvangt alleen een kortingscode (voor 0 euro) die je kunt inwisselen op de website van de verhuurder van het apparaat. Tijdens het bestelproces kun je de kortingscode invullen om korting te krijgen op het maandelijkse huurbedrag dat StudiePC rekent voor hun apparaten.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Hoe werken de vouchercodes voor StudiePC?

Na het plaatsen van de bestelling bij SURFspot ontvang je van ons een vouchercode die je kunt inwisselen op de website (hyperlink https://studiepc.nl/laptop/) van StudiePC. Met de vouchercode krijg je 10% korting op het maandelijkse huurbedrag dat StudiePC rekent voor hun apparaten.

Informatie m.b.t. levering Apple producten

Helaas gebeurt het steeds vaker dat Apple MacBooks, Apple iMacs en Apple iPads vertraagd zijn. Doordat de wereldwijde vraag naar computerchips groter is dan het aanbod, zijn de Apple iPads en MacBooks zeer slecht leverbaar. De levertijden bij deze producten zijn indicatief. Levertijden kunnen dus afwijken van wat er bij het product staat vermeld. Onze excuses hiervoor. Samen met onze leverancier Switch IT proberen we je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de meest actuele levertijden. 

Klik op de volgende link voor de veelgestelde vragen: https://www.surfspot.nl/apple-levering