Ga jij ook genieten van een feestelijke zomer

De zomer 2023 komt eraan en voor velen ook vakantie en genieten van wat meer vrijheid en ruimte in onze agenda’s. Dat kan weer op de vele festivals in binnen- en buitenland, maar ook gewoon in het park om de hoek. Kleine bbq, drankjes en eten mee en je maakt je eigen feestje met je vrienden.

SURFspot heeft geen winstoogmerk dus hebben we weer wat leuke zomer deals voor je kunnen regelen. Zo ga je extra vrolijk deze zomer in.

50 dagen gratis Nextory

Om straks heerlijke te relaxen op je strandbed, park of balkon hebben we nu een leuke Nextory-aanbieding voor je. Nextory heeft een fantastisch en steeds groter aanbod aan luisterboeken, literatuur, romantische vakantieboeken zelfhulpboeken, marketing en zakelijke boeken. Ik wil gratis 50 dagen gratis


  1. Toon alle

Talencursus op je eigen niveau, Rosetta Stone nu tijdelijk slechts 49,-

Je biertje bestellen in het Japans of eindelijk je favoriete Koreaanse serie zonder ondertiteling kijken? Leer deze zomer eenvoudig een nieuwe taal met de taalcursussen van Rosetta Stone. Je start altijd op je eigen niveau en leert in je eigen tempo. Ook een leuke cadeautip! Start je Taalcursus


Apple Homepod Mini & AirPods

Natuurlijk hebben we ook de benodigde accessoires, zoals AirPods en de nieuwste Apple HomePod. Niets irritanter dan AirPods of koptelefoons die het niet goed doen, snel leeg zijn of gewoon niet mooi zijn. Dus we hebben een hele leuke selectie voor je tegen zeer scherpe prijzen. 


 

Liever actief de zomer door?

Ben je meer van de actieve vakanties? Fiets je graag door de alpen of ren je graag over de verschillende mooie heides die Nederland rijk is. Hou dan je stappen bij, meet je hartslag of deel je fiets en looproutes met je netwerk via je Smartwatch.

  1. Toon alle