Soofos Online Cursuspakket Webdevelopment

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 47,00 Adviesprijs € 323,94

Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Soofos Online Cursuspakket Webdevelopment

Ben je geïnteresseerd in webdevelopment? In dit pakket kun je alle basisvaardigheden leren met betrekking tot schrijven van codes, programmeren en bouwen van een website. Onderstaande cursussen zijn inbegrepen in het pakket:

1. Leren programmeren: JavaScript voor beginners en gevorderden

JavaScript is een programmeertaal waar je dynamische en interactieve elementen kunt toevoegen aan je website. Je leert werken met arrays, loops en variabelen. In 240 lessen leer je hoe je interactieve webcontent kunt maken en na afronding van de cursus ontvang je een certificaat. Lees hier meer over de cursus JavaScript.

2. Cursus Python: leren programmeren voor beginners

Heb je altijd al willen leren programmeren, maar heb je getwijfeld omdat het te moeilijk lijkt? Deze cursus biedt een laagdrempelige introductie tot programmeren voor iedereen. Tijdens de cursus werk je aan diverse miniprojecten, waardoor je Python echt onder de knie krijgt. Lees hier meer over de cursus Python

3. Online Basiscursus HTML5

In deze cursus leer je hoe je webpagina’s structureert met de juiste HTML-tags en hoe je mappenstructuur voor webproducties kunt maken. Met 3 uur aan videomateriaal en het bijgeleverde oefenmateriaal leer je meer over de mogelijkheden die je hebt met HTML. Lees hier meer over de cursus HTML5.

4. Online Basiscursus CSS3 – Webdesign en Layout

Deze cursus neemt je mee door het proces van het aanpassen van de layout en vormgeving van een webpagina naar jouw specifieke voorkeuren. Ontdek hoe je CSS kunt koppelen aan webpagina's en effectief gebruik kunt maken van de juiste CSS-selectors. Lees hier meer over de cursus CSS3

*De cursus is na aankoop gedurende ten minste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende ten minste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan