Soofos Online Cursuspakket Marketing

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 34,00 Adviesprijs € 159,00

Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Soofos Online Cursuspakket Marketing

Het cursuspakket Marketing is ideaal als je meer wilt weten over online marketing, belangrijkste basis van SEO en adverteren met Google Ads. Het cursuspakket is geschikt voor een startende marketeer. Bijvoorbeeld aan het begin van je studie marketing of als je in het bestuur zit van een studievereniging. Onderstaande cursussen zijn inbegrepen in het pakket:

1. Succesvol aan de slag met SEO – Keep it simple!

Leer op een eenvoudige manier wat SEO is en hoe je hoger in Google-zoekresultaten kunt komen. Ontdek hoe je Google kunt laten zien dat je een autoriteit bent in jouw vakgebied door hoogwaardige content te creëren die je concurrenten overtreft. Lees hier meer over de cursus SEO

2. Photoshop voor online marketing

In deze cursus ontdek je een breed scala aan essentiële vaardigheden, waaronder het beheersen van een consistente huisstijl, het toepassen van moderne selectiemethoden en het werken met tekst en vormen. Deze vaardigheden zijn cruciaal voor het creëren van professionele en impactvolle grafische ontwerpen. Met praktische instructies en hands-on oefeningen krijg je de kans om deze technieken en concepten grondig te verkennen en te beheersen. Lees hier meer over de cursus online marketing.

3. Online adverteren met Google Ads

Google Ads kan op het eerste gezicht een ingewikkelde tool lijken. Na het volgen van deze cursus zal deze flexibele en waardevolle tool geen geheimen meer voor je hebben. Leer hoe je effectieve campagnes kunt opzetten, krachtige advertenties kunt schrijven, de juiste zoekwoorden kunt selecteren en uitgebreide rapportages kunt maken tijdens en na de campagnes. De cursus leidt je stap voor stap door de belangrijkste basisprincipes van het programma, op een praktische manier. Lees hier meer over de cursus Google Ads.

Let op: de softwareprogramma's zijn niet inbegrepen bij de online cursussen. 

*De cursus is na aankoop gedurende ten minste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende ten minste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan