Want studeren is al duur genoeg!

Iedere student heeft er mee te maken; collegegeld, boeken, laptop, studentenkamer huren en alle andere artikelen die je aan moet schaffen wanneer je gaat studeren. Deze uitgaven zijn zuur maar nodig, SURFspot helpt studenten het leven net iets makkelijker te maken. In deze blog in het kort een aantal tips om weer te kunnen genieten van het studentenleven.

Huur en verhuur

Huishoudelijke apparaten zijn vaak duur om aan te schaffen, maar wel noodzakelijk om je studentenleven wat makkelijker te maken. Maar heb je geen zin om veel geld te steken in dure zaken of zijn je huisgenoten te zuinig om een centje bij te dragen, dan is huren vaak ook een optie. Dat kan bijvoorbeeld via SmartStudentDeals of via de app Peerby waarmee je spullen kunt lenen van mensen in de buurt. Hartstikke handig en zuinig, vooral als je van plan bent spullen maar weinig te gebruiken. Kan je daarnaast wel een extra centje gebruiken? Dan is het ook mogelijk je eigen spullen te verhuren. Ligt je Playstation bijvoorbeeld stof te happen in de hoek van je kamer, biedt hem dan zelf eens te huur aan!

Gratis, gratis ennn.. gratis 

Gratis spullen zijn niet alleen mooi meegenomen maar een must als je als student wilt overleven. En laten we eerlijk zijn, we blijven natuurlijk mensen wiens ogen gaan blinken van gratis spullen. Bij SURFspot weten we dit, hieronder hebben een selectie van de gratis producten die we studenten en medewerkers van het onderwijs kunnen bieden. 

  1. Toon alle

Koop refurbished

  1. Toon alle

Huur een device

  1. Toon alle