Gratis Soofos Online Cursus Hoe Maak Ik een Cursus?

Onderwijsprijs € 0,00

Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Snel op een rijtje:

 • Type: Online
 • Cursusniveau: Alle niveaus
 • Duur: 2u 23min
 • Inclusief Certificaat: Ja
 • Beschikbaar voor: Medewerker/Student

Zet jouw kennis en passie om naar een online cursus

Sta je op het punt om je eigen online cursus te maken? Dan is deze online cursus van Soofos precies wat je nodig hebt. Ontdek alles wat je moet weten, van het kiezen van een sterk onderwerp tot het maken van boeiende video's waar je cursisten van zullen genieten. Werk door de hele cursus als een handige checklist, of concentreer je op specifieke hoofdstukken waar je wat meer begeleiding nodig hebt. Hoe dan ook, het is tijd om aan de slag te gaan!

Een online cursus maken is voor iedereen weggelegd

De instructeurs van Soofos komen uit diverse achtergronden en hebben verschillende leeftijden en interesses. Dus ja, ook jij kunt een online cursus maken. Je hebt geen groot budget nodig, en je hoeft zelfs niet voor de camera te verschijnen als je dat niet wilt.

Zolang je maar:

 • een passie of expertise hebt;
 • enthousiast kunt vertellen;
 • bereid bent om moeite te steken in het maken van jouw materiaal

…dan kun je een online cursus maken!

Ontdek wat je leert in deze online cursus:

 • Jouw unieke cursusonderwerp bepalen
 • Content maken voor je cursus
 • Je cursus succesvol verkopen zonder ingewikkelde marketing


Deze cursus wordt gegeven door Lonne en het team van Soofos

Lonne zorgt ervoor dat alle cursussen op Soofos voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Met haar expertise heeft ze al honderden cursussen beoordeeld en verbeterd. Daarnaast heeft Soofos sinds 2015 ervaring in de cursusmarkt en heeft deze kennis gebundeld in deze praktische cursus.

Voor- en nadelen:

Ontdek alles wat je nodig hebt om je eigen online cursus te maken.
Leer van ervaren instructeurs met expertise in cursusontwikkeling.
Stapsgewijze begeleiding van idee tot succesvolle verkoop.
Focus op beginners, dus mogelijk beperkt voor gevorderde gebruikers

*De cursus is na aankoop gedurende ten minste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende ten minste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan. Vul de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan. Vul de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan