IBM SPSS Statistics 28 - Individuele licentie

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 335,00 Adviesprijs € 350,00
macOS
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Let op: SPSS 28 is mogelijk niet compatibel met de nieuwste macOS-besturingssystemen. Raadpleeg de systeemvereisten op de website van IBM.

Wie mag de SPSS campuslicentie bestellen?

Wat is IBM SPSS 28?

Met de software van IBM SPSS kun je statistische analyses uitvoeren. Het werken met deze software valt binnen het vakkenpakket van veel opleidingen in het hbo- en wo-onderwijs. Wil je in je eigen tijd en moment verdergaan met het analyseren van jouw data? Dat kan! SPSS 28 kun je via SURFspot als student en medewerker van een onderwijsinstelling of onderzoekscentra voor thuisgebruik aanschaffen.

Nieuw in SPSS 28

 • Nieuwe statistische procedures zoals meta-analyse voor diepere inzichten
 • Verbeterde procedures voor Power Analysis en Ratio Statistics
 • Relationship Maps is toegevoegd aan data visualisatie
 • Gebruiksvriendelijke verbeteringen zoals Statistische werkbladen, zoeken en een zijmenu bij de tabel-editor

Meta-analyse

Met een Meta-analyse kan je verschillende analyses draaien, waaronder een Meta-analyse van continue uitkomsten: ruwe gegevens, vooraf berekende gegevens over effect grootte. Maar ook een Meta-regressie.

Power Analysis en Ratio Statistics

De Power Analysis is verbeterd met een optie om een grafische resultaten grafisch weer te geven. De Ratio Statistics heeft nu de coefficient of price-related bias (PRB), met bijbehorende confidence interval, als extra toevoeging.

Relationship Maps

SPSS 28 heeft nu de optie om data weer te geven in Relationship Maps. Deze optie vind je onder het dropdown-menu van grafieken.

Verbeteringen aan het werkblad en zijmenu bij de editer van tabellen

Met het Statistische werkblad combineer je de output en de syntax tot één bestand. Dankzij het zijmenu bij de tabellen kun je efficiënter bewerken.

Compatibiliteit

Controleer voordat je SPSS 28 aangeschaft goed of deze versie wordt ondersteund door jouw versie van macOS of Windows. Software kan namelijk niet geretourneerd worden.

Voor een optimale werking van de software raden we aan de systeemvereisten zorgvuldig te controleren voordat je deze installeert. Houd er rekening mee dat de compatibiliteit van de software met besturingssystemen kan variëren en dat sommige versies mogelijk niet geschikt zijn voor de nieuwste besturingssystemen. Je kunt de meest recente systeemvereisten en updates vinden op ⁠de website van IBM.

Hoe weet ik welke versie van Windows ik gebruik? Info hierover kun je vinden op de volgende pagina: Welk Windows-besturingssysteem wordt door mij gebruikt?

Hoe weet ik welke versie van macOS ik gebruik? Info hierover kun je vinden op de volgende pagina: Controleren welke macOS-versie uw Mac gebruikt - Apple Support

Hardwarevereisten

 • 4GB beschikbare ruimte op de harde schijf.
 • 1024*768 of hogere schermresolutie.
 • 4GB RAM of meer is vereist, 8GB RAM of meer wordt aanbevolen voor 64-bits.
 • IPv6 wordt ondersteund en is niet vereist.
 • 1,6 GHz of snellere processor.

Een compleet overzicht van de systeemvereisten voor SPSS 28 kun je vinden op deze pagina van IBM.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Action message

Let op: SPSS 28 is mogelijk niet compatibel met de nieuwste macOS-besturingssystemen. Raadpleeg de systeemvereisten op de website van IBM.

Medium Download
Merk SPSS (IBM)
Bitversie 64-bits
Taal Engels
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 apparaat
Looptijd licentie 1 jaar
Speciale voorwaarden
 • Dit product is te bestellen door studenten en medewerkers waarbij de onderwijsinstelling géén Campus contract heeft afgesloten met SURFspot.
 • IBM SPSS Statistics 28 kan maximaal twee keer geactiveerd worden met de bijgeleverde licentiecode (authorization code). Het product kan met de code op twee verschillende computers geactiveerd worden; of op één computer, zodat op een later tijdstip een herinstallatie van IBM SPSS Statistics 28 uitgevoerd kan worden op dezelfde computer. Wil je SPSS 28 voor de derde keer activeren? Dan dien je een serienummer voor verlenging (licentiecode) te kopen. Je nieuwe licentiecode kun je activeren in de License Authorization Wizard.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden http://www.ibm.com/legal/nl/nl/
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan