SPSS Informatie m.b.t. kwetsbaarheid Log4j >

De Office 365 Pro Plus licentie

In het Office 365 Pro Plus pakket is geen OneDrive inbegrepen.

Office 365 Pro Plus bezit een jaarlicentie. Na één jaar kun je geen gebruik meer maken van de Office licentie, mocht je weer met de licentie willen werken dan raden we je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen. 

Studenten vinden het product  hier. 

Medewerkers vinden het product  hier. 

Tip: kijk eerst of jouw instelling momenteel nog Office 365 via ons levert, want recentelijk zijn een aantal instellingen overgegaan op het uitleveren van Office 365 via een eigen portaal. Klik hier voor een overzicht.

Office 365 Pro Plus

Office 365 Pro Plus is de speciaal ontwikkelde onderwijslicentie van Office 2016. 
Je kunt dit pakket op 5 verschillende computers en op 5 overige apparaten (tablet en telefoon) installeren via je Office 365 Pro Plus account. Je ontvangt bij de bestelling een automatisch gegenereerd account in plaats van een downloadlink. De licentie is platform onafhankelijk, dus je kunt Office op zowel een Mac als een Windows computer installeren. 

Niet iedereen kan Office 365 Pro Plus bestellen, de onderwijsinstelling waaraan jij bent verbonden dient een overeenkomst voor het product te hebben afgesloten. 
Je kunt binnen Office 365 Pro Plus geen gebruik maken van OneDrive. 

Office 2016 en 2019

Office 2016 en 2019 zijn volledige versies van Office. Je kunt de licentie installeren op één apparaat. Je kiest voor een installatie op een Windows óf Mac apparaat. Je kunt de licentie niet binnen de licentieperiode overzetten op een ander besturingssysteem
Je moet je eigen e-mailadres koppelen aan deze licentie voor mogelijke herinstallaties.

Overeenkomsten:

- Beiden hebben een licentieperiode van één jaar voor studenten. 
- Beiden bezitten de standaard Office onderdelen Excel, Word, Powerpoint, Outlook, OneNote en     Access.

Verschillen:

- Je installeert Office 365 Pro Plus via een account, Office 2016/2019 installeer je via een downloadlink. 
- Office 2016/2019 is platform afhankelijk, Office 365 Pro Plus niet. 
- Office 2016/2019 heeft een licentie voor 1 apparaat, terwijl Office 365 Pro Plus een licentie heeft voor 10 apparaten: 5 computers en 5 overige (mobiele) apparaten.  

Office 365 Pro Plus is een speciaal ontwikkelde onderwijsversie van Office 2019. Niet iedereen kan deze versie van Office aanschaffen. Staat er 'Sorry dit product is niet beschikbaar' dan heeft de onderwijsinstelling waar jij aan bent verbonden geen licentieovereenkomst voor het product afgesloten. 

Wij kunnen de licentie alleen per onderwijsinstelling beschikbaar maken en niet individueel. 

Tip: kijk hier voor een overzicht van alle onderwijsinstellingen die wél (gratis of tegen betaling) Office 365 bij ons kunnen bestellen.

Heb je in het verleden Office 365 Pro Plus aangeschaft en wilde je de downloadlink van je originele bestelling weer gebruiken? Dan kom je uit op deze klantenservicepagina. 

De downloadlink van de originele bestelling is niet meer actief. Je hebt de downloadlink gebruikt om een Office 365 Pro Plus account aan te maken. Zit je nog binnen de licentieperiode van één jaar dan kun je dit account gebruiken om Office weer te installeren. Je kunt Office installeren vanuit de Microsoft Office 365 Pro Plus portal. 

Je gebruikersnaam eindigt op @edu.surfspot.nl 
Mocht je het bijbehorende wachtwoord niet meer weten dan horen wij dat graag zodat wij je een nieuw tijdelijk wachtwoord kunnen toesturen. 

Let op je kunt niet met je eigen e-mailadres of het e-mailadres van je instelling gebruiken om Office 365 Pro Plus te installeren. 

Is het langer dan een jaar geleden dat jij de licentie hebt aangeschaft dan is deze verlopen en kun je een nieuwe licentie aanschaffen als je weer gebruik wilt maken van Office 365 Pro Plus. 

Studenten vinden het product hier. 

Medewerkers vinden het product hier.