Over Juztnew

Juztnew is een uitleveraar bij SURFspot.nl. De betaling van de bestelde artikelen wordt afgehandeld via SURFspot. Juztnew is verantwoordelijk voor het verzenden van het artikel en het regelen van de service volgens de voorwaarden zoals hieronder beschreven.

  • Deze verkoper hanteert 14 dagen bedenktijd.
  • Producten kunnen gratis geretourneerd worden.
  • Garantietermijn van 2 jaar voor refurbished en margeproducten.

Garantievoorwaarden:

Je garantie vervalt in geval van schade door vallen, stoten of vocht, alsook bij het gebruik van illegale software zonder de merkaanduiding van de fabrikant, of wanneer je apparaat crasht als gevolg van onderbrekingen, zoals een onvoldoende opgeladen batterij tijdens een update. Bekijk op deze pagina van Juztnew alle garantievoorwaarden.  

Bezorgen en retourneren:

  • Op de dag van verzending ontvang je van Juztnew een e-mail met daarin een track & trace code.
  • Mocht je niet tevreden zijn over het product en wil je gebruik maken van de 14 dagen bedenktermijn, klik dan hier voor de retourinstructie en voorwaarden van Juztnew en je kunt op deze pagina het product aanmelden voor retour. 

Contact

Heb je vragen over de levertijd van je bestelling, raadpleeg eerst de bestelstatus in je SURFspot account of in de bevestigingsmail van Juztnew. Voor meer informatie over bestellen en retourneren, bekijk hier de veelgestelde vragen