Betaalmethodes

Als je een betaling van een buitenlandse rekening naar SURFspot wilt doen, heb je het IBAN- en BIC-codes nodig.

IBAN: NL97 RABO 0379 8874 60
BIC: RABONL2U

Tijdens het afrekenen van een bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik tijdens dit proces op de iDEAL-betaalknop en selecteer jouw bank. Vervolgens word je doorgeleid naar de betaalomgeving van je eigen bank om de betaling af te ronden. Je wordt door jouw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven. Na betaling leveren we de bestelling uit. Meer informatie vind je hier.

Let op! Onderbreek het betaalproces niet of stap niet te vroeg uit het betaalproces. Mocht je dit doen, dan zal de betaling niet worden gekoppeld aan je bestelling. Wij kunnen je bestelling dan niet aan je uitleveren.

Wij bieden op SURFspot de mogelijkheid om met een creditcard te betalen. SURFspot accepteert MasterCard en Visa Card. Mocht je een product willen retourneren dat betaald is met een creditcard dan storten wij het bedrag terug op de creditcard waarmee het betaald is. Het is niet mogelijk om het betaalde bedrag op een andere rekening terug te boeken.

Wil je bij ons betalen via PayPal, let er dan op dat je voldoende saldo op je account hebt staan en dat je voor een directe betaling kiest. Als je voor een uitgestelde betaling kiest, kan het tot 10 werkdagen duren voordat wij je betaling binnen hebben en je bestelling kunnen verwerken.

Een uitgestelde bankbetaling kan plaatsvinden door onderstaande situaties:

  • Je bankrekening is bevestigd, maar dit is de eerste PayPal betaling via je bankrekening.
  • Je bankrekening is bevestigd, maar je PayPal-saldo is negatief.
  • PayPal’s interne beveiligingssysteem bepaalt dat de betaling als uitgestelde bankbetaling wordt verstuurd.

Hoe kan ik een uitgestelde bankbetaling voorkomen?

Door eerst geld aan je PayPal-saldo toe te voegen, voorkom je een uitgestelde bankbetaling. Je kunt geld aan je saldo toevoegen via www.paypal-opwaarderen.nl (binnen 5 minuten bijgeschreven) of via je bankrekening (binnen 1 tot 2 werkdagen bijgeschreven).

Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

Mocht je credits hebben ontvangen op je account, dan kan je deze credits gebruiken om een bestelling te plaatsen op onze website. Je kan credits toewijzen tijdens het betaalproces bij de stap 'betalen', SURFspot verrekent het bedrag dan gelijk met de beschikbare credits. Je kan hier ook kiezen hoeveel van je beschikbare credits je wenst te gebruiken voor de betaling.

Mocht je een bestelling annuleren of retourneren die betaald is met credits dan wordt de hoeveelheid credits die is gebruikt bij het plaatsen van de order, weer teruggeboekt op je SURFspot account.

Let op: Credits zijn alleen beschikbaar voor de onderwijsinstellingen die hiervoor een overeenkomst hebben met ons, de medewerkers van deze instellingen zijn hiervan op de hoogte gesteld.

Dit is helaas niet mogelijk. Bij SURFspot is het alleen mogelijk om te bestellen met een directe betaling. Het is niet mogelijk om op factuur te betalen, ook niet via de onderwijsinstelling. Onze excuses voor het ongemak.