Be creative met Corel

Jij als creatieveling gebruikt het liefst het beste van het beste. De beste ontwerp, video en foto softwareprogramma’s vind je natuurlijk op SURFspot. Rondstruinend op het internet kom je al snel verschillende gratis software programma’s tegen om jouw foto’s en video’s te bewerken. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om één van deze gratis software programma’s te gebruiken, maar daar zijn ook nadelen aan verbonden. Verborgen kosten, minder functionaliteiten en watermerken die tevoorschijn komen wanneer je video klaar is, zijn een kleine greep uit de nadelen hiervan. Bij SURFspot helpen we je graag goed op weg.

Creatieve software:

Creatieve software is prijzig, maar je betaalt dan ook voor kwaliteit. Bij SURFspot koop je met speciale studentenkorting bijvoorbeeld Adobe Creative Cloud. Één pakket met verschillende creatieve software producten. Ben jij op zoek naar één specifiek product dan is een heel pakket waarschijnlijk iets teveel van het goede. Corel heeft creatieve software producten met studentenkorting in o.a.: fotobewerkingsprogramma, videobewerking, maar ook 3D bewerking. Handig als je alleen op zoek bent naar een software programma om jouw vakantiefoto’s te bewerken maar geen gratis softwareprogramma wilt gebruiken en niet meteen een heel pakket wilt kopen. 

Windows producten op een MacBook?

Veel video en fotobewerkingsproducten van Corel zijn alleen te installeren op een Windos laptop. Gelukkig is er voor bijna elk 'probleem' een oplossing. Zo kun je Parallels bij SURFspot kopen. Parallels is het programma voor de Apple MacBook gebruiker die Windows software wilt installeren op een MacBook. Je draait het Windows besturingssysteem in een virtuele machine op je MacBook zodat je ongestoord blijft werken. Handig zo kun je het beste van een apple MacBook combineren met unieke Windows software zonder een extra laptop te kopen.